Следва

Best Model of the World официално стартира вчера

Снимай 5 от най-любимите ти бели неща. Новият конкурс на ViewSofia подарява порцеланово бялa усмивка

Този път искаме от теб да си разровиш гардероба, чекмеджето, където държиш най-специалното бельо, шкафа с...

Fashion преди 12 години

Добре дошъл на новото лятно състезание на ViewSofia!

Този път искаме от теб да си разровиш гардероба, чекмеджето, където държиш най-специалното бельо, шкафа с любимите обувки и всички кутии с бижута и грим.

Искаме да намериш най-готините бели дрехи и предмети, да ги снимаш и да ни разкажеш за тях.
Белите дрехи са ни винаги най-ценни. Това е бельото ти – реликва. Това са кецовете ти - Converse, които изглеждат небрежно, но не ги обуваш всеки ден и винаги внимаваш да не изцапаш. Това са дантелените рокли, които леко се полюшват около бедрата ти, оживени от вятъра край морето, перленият гердан, който искри над деколтето ти, или белите скини дънки, които обуваш в дните, когато се чувстваш най-красива. Имаш ли обици с бели кристали, бял колан или просто любима риза? Ние искаме да ги видим. Или пък най-много обичаш свежия дъх на пакетчето любими дъвки, толкова важни за финалното „Оле” на добрия бял имидж.

Условието на конкурса е да избереш точно 5 дрехи или аксесоари, да ги подредиш (или облечеш), да ги снимаш и да ни ги изпратиш с кратък текст, в който да разкажеш историите им и какво значат за теб. Защо бялото е цвят като никой друг, омагьосващ и неповторим и защо е важно да се поддържа искрящо? Разкажи ни още как го правиш ти.

Най-добрата селекция ще наградим с невероятен подарък - професионално избелване на зъби в една от топ-клиниките на София - Panov and Co на д-р Павел Панов.



Покажи ни хубавия си стил и бялата страна на живота си и ще спечелиш най-красивата бяла усмивка. Подаръкът ти - бели като сняг зъби.

Чакаме те с любимите ти 5 бели неща на адрес [email protected]. Имаш точно три седмици. От днес до 14 август включително.

Клиника Панов и Ко е на ул. Отец Паисий 47, тел. 02/944 4458, моб. 0885940898.

Желаем успех!

А ако искаш още подаръци, напиши ни как изглеждат за теб перфектните бикини. Виж условията тук>>
 

More Fashion