Следва

Какво повече може да искаш?!

Best Model of the World официално стартира вчера

Международният конкурс за професионални модели Best Model of the World започна и ще продължи до 30-ти юли...

All fashion преди 12 години

Вчера на официалната пресконференция, дадена в хотел Dedeman Princess Sofia вчера, от организаторите на конкурса бе дадено началото на международният конкурс за професионални модели Best Model of the World, който ще продължи до 30-ти юли. Тогава, на бляскава Гала-церемония, ще бъдат избрани победителите сред над 100 модели от 60 държави, а телевизионните зрители в България и в чужбина ще имат възможност да се насладят на спектакъла на живо по НОВА Телевизия и още 14 световни ТВ-канала.

Въпреки приповдигнатото настроение, едно основните неща дискутирани на пресконференцията бе законът, според който в родния ефир е забранено излъчването на собствения ни национален флаг. Така в ТВ-шапката на шоуто ще се видят знамената на всички държави-участнички, с изключение на българското. 

Мащабното събитие се провежда за втори път в у нас, но тази година градът-домакин е Пловдив. Моделите бяха посрещнати със специално парти в пловдивския клуб HISTERIA снощи, а днес ще се представят в националните си костюми във „Виенския двор” на Панаирното градче под тепетата.

Програмата на конкурса ще продължи на 27-ми, когато медиите ще влязат в ролята на жури и ще изберат своите фаворите сред моделите и представените от тях дизайнерски тоалети в клуб Escape. Веднага след това те могат да бъдат видяни да се забавляват на модното парти, организирано от мъжкото списание Mr.BiG отново в клуб HISTERIA.



Организаторите обещават впечатляващо зрелище на финала на конкурса – феноменалните фламенко танцьори от Испания Los Vivancos ще са част от програмата, в която ще се включат и фолклорен ансамбъл „Тракия”, както и солистката на „Филип Кутев” Нели Андреева.

Разбра се, че водещи на сцената на Античния театър ще са един от най-популярните гласове в българския ефир и една любима родна актриса, а от горещата точка зад кулисите при самите модели една от най-скандалните певици у нас ще прави мръсни предложения на моделите. За пръв път в историята на конкурса две деца ще се включат като ко-водещи на професионалистите, като целият финал ще се проведе на английски език.



На пресконференцията присъства и миналогодишната победителка Аиша Дико от Мали, която пожела успех на претендентите, сред които са и българите Ива Атанасова и Веселин Тодоров.
 

More from View Sofia

More All fashion