Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Ако си харесал рекламната кампания на Marc Jacobs с Хелена Бонам Картър, то няма начин да не се влюбиш в тази...

Reinaldo Lourenço се вдъхновява от Helmut Lang малко повече от необходимото

Преди няколко сезона медиите обявиха латиноамериканския дизайнер Reinaldo Lourenço за детето чудо на модата и ревю след ревю той не изневерява на титлата си.

Коментари: 2

M
Manna (2011/07/30 / 00:07)
...защо коментарът ви за това е негативен, след като единственият ви аргумент е, че се „съмнявате“ в качеството на чорапите. Първо си проверете съмненията и пишете едва след като ги потвърдите или отхвърлите. Чорапите на Secrets in Lace може да не са Gio, но също като Gio са правени (поне някои от тях) именно на оригиналните машини (повече за тях и изработката им може да видите тук: http://www.giostockings.com/cms.php?id_cms=11). Според мен фактът, че Памела/Дита или която и да е известна персона е лице (по-точно крака) на такава линия и привлича интерес върху класическите и качествени чорапи, не е нещо лошо, по-скоро заслужава да се добави в положителните акценти от седмицата. Защото по улиците се движат доста крака, обути в ужасяващо некачествени чорапи/чорапогащи.
M
Manna (2011/07/29 / 23:44)
Чорапите, които има предвид Памела, се наричат „genuine fully fashioned stockings“. Потърсете в гугъл, преди да я плюете (което правите на базата на цената, която ви се струва ниска, или какво?). Не знам дали е уместно по учебник да се наричат Couture, но машините, на които се правят тези чорапи, са оригиналните от 50-те години, и затова се наричат genuine. Fully fashioned е, защото се обработват на ръка (например, ръбовете се пришиват на ръка). Всичко това прави изработката на един чифт чорапи бавна и скъпа като себестойност. Да, тези чорапи наистина са много качествени и специални. Те не са еластични като съвременните чорапи, а вървят в много размери, за да паснат перфектно по крака. Не зная дали „материалите“ не са по поръчка, но изработката със сигурност е блестяща. Ако чорапите са Dior, но материята пак е същият 100% nylon, като на Gio (тези на снимката ми приличат на Gio), и машините са същите, това прави ли диорските чорапи по-couture от тези на Gio? От друга страна, някои от съвременните марки имат много технологични нововъведения в материите, но пък се произвеждат в големи количества, това от своя страна правили ги не-Couture? Всичко това се отнася за чорапите отляво. Жената е показала хубави снимки на *наистина* хубави чорапи. Не разбирам

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.