Следва

Trend report: Сутиен в контрастен цвят

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Ако си харесал рекламната кампания на Marc Jacobs с Хелена Бонам Картър, то няма начин да не се влюбиш в тази...

All fashion преди 12 години

Reinaldo Lourenço се вдъхновява от Helmut Lang малко повече от необходимото

Преди няколко сезона медиите обявиха латиноамериканския дизайнер Reinaldo Lourenço за детето чудо на модата и ревю след ревю той не изневерява на титлата си.

За вдъхновение на колекцията му пролет-лято 2012, която представи на седмицата на модата в Сао Пауло, той призна, че му е послужила пиесата Cat on a Hot Tin Roof. Оказва се обаче, че той не е единственият, който някога е правил бюстие с котешки глави. Снимката по-горе вляво е от ноемврийския брой на френския Vogue от 1989, а банският костюм върху модела е дело на Helmut Lang.

Дрехата на Reinaldo Lourenço се различава с прозрачната материя покриваща горната част на тялото. При Helmut Lang котките имат и очи, въпреки това двете са повече от подобни.

Котюр чорапите на Памела Андерсън



"Спасителката на плажа" Памела Андерсън използва абсолютно неправилно думата котюр, за да опише колекцията си чорапи за Secrets in Lace с цени около $30.

Couture се използва вместо Haute Couture, за да опише изключително качествено облекло, обикновено създавано по поръчка от скъпи материи и с много прецизна изработка - критерии, на които се съмняваме, че тези чорапи отговарят.

Кампанията есен-зима 2011 за мъжката линия на Marc Jacobs



Ако си харесал рекламната кампания на Marc Jacobs с Хелена Бонам Картър, то няма начин да не се влюбиш в тази. Ние обаче не я харесахме и тази ни дойде наистина в повече. Стига да споменем голите задни части и бедрата на 53-годишния художник Cerith Wyn Evans.

Karl Lagefeld за Macy's



Вярно е, че не сме видели цялата колекция, а само един модел и две скици, но това ни стига да загърбим очакванията си към нея.

Колекцията изглежда повече от скучна. Иначе е лимитирана в 45 бройки и ще се появи в магазините на Macy's в края на август за 6 до 8 седмици.

Ракел Зимерман и Карън Елсън "танцуват" за Lanvin есен-зима 2011



Стивън Майзел е фотографът зад есенната кампания на Lanvin с участието на Ракел Цимерман и Карън Елсън. Двете са божествено красиви, а роклите и аксесоарите към тях още повече, но виждаме никакъв смисъл в аеребните движения, придружаващи сериозните лица на моделите.

More All fashion