Следва

Б като Библия - Б като Блог

Trend report - Първите есенни тенденции: мокасини с ток

Време е да свериш часовника си с есенното време: Дизайнерите повсеместно преоткриха мокасините и ги превърнаха в тотален must have на есен 2011.

All fashion преди 12 години

Време е да свериш модния си часовник и да го настроиш с есенното време, защото тенденциите са ясни, а новите колекции започнаха да пристигат в бутиците. Ето защо и ние постепенно ще извъртим погледа си към есента. Започваме отдолу нагоре - с обувките.



За есен 2011дизайнерите повсеместно преоткриха мокасините и ги превърнаха в тотален must have. Този път обаче малките любимци са усъвършенствани със стабилен дебел ток, което ги прави идеални за всяка настилка и всеки повод.

Първите мокасини на ток видяхме в колекциите на миналата есен. И не можем да отречем, че моделите на Balenciaga, Dries Van Noten и Prada те изстрелват в небето само при пръв поглед. Представяме си, какво е усещането да се носиш в тях по улицата – вероятно наподобява ходене по вода.


Celine

Е, тази есен модата ти е предоставила много подобни модели, както сред дизайнерските, така и сред масовите марки, така че, възможности да натрупаш опит в носенето им не липсват.

Едновременно са страшно секси и абсолютно ежедневни, което гарантира уверени стъпки през целия ден. Вечер пък са стабилна опора за дълги танци. Стилизират се лесно, като са добра компания на почти всичко в гардероба ти - от джинсите до елегантната малка рокля.


Marc by Marc Jacobs, Alexander Wang есен 2011

Обещаваме, че си струват инвестицията, затова не се колебай!
 

More All fashion