Следва

Must have: бяла, лека, фриволна...

Б като Библия - Б като Блог

Направи си сам торба за пазар, сготви си риза или потопи ноктите си в ягодово сладко...

All fashion преди 12 години

Сготви си риза

Налудничаво звучи, но се постига повече от лесно, а резултатът е безкрайно вкусен.

Страхотната идея е на "ресторанта" на Etro. Лейбълът представи онлайн наръчник, как да си сготвиш три цвята риза сам у дома. Всичко необходимо е една (или три) бели памучни риза на лейбъла и сол, кафе или боровинки, в зависимост от цвета, които искаш да постигнеш.

Потопена риза в кафе се приготвя най-лесно. Просто си правиш 6 литра кафе, изливаш ги в голяма купа, потапяш ризата за 8 часа, сушиш я и готово. Само можем да си представим страхотния аромат, който ще се носи от нея след това.



Печена риза с боровинки



Необходимите продукти са бяла памучна риза, 900 гр боровинки, 400 грама захар и 300 мл сок от боровинки. Начин на приготвяне - в съд за печене положи слой от боровинки и половината количество захар, след което излей половината сок и постави ризата. Покрий я с още един слой боровинки и остатъка от захарта и сока. Печи 40 минути в предварително загрята до 170 градуса фурна. Накрая извади ризата от съда, почисти я от боровинките и захарта и я остави да изстине.

Риза, приготвена в сол




Трябват ти една риза и 6 килограма готварска сол. Постави ризата върху слой от сол, дебел 1 см, след което я покрий с остатъка. Печи в предварително загрята до 180 градуса фурна в продължение на 40 минути. След като я извадиш от фурната, отстрани солта по нея и я остави да изстине.

Подробно описание на стъпките ще намериш тук.

Нокти, потопени в ягодово сладко



Най-вкусните нокти се постигат като покриеш само върховете на ноктите си с червен и златист лак, все едно си ги потопила в ягодово сладко.

via Park & Cube

Риза на целувки



Още една идея за бяла риза, която да си приготвиш вкъщи. Този път обаче вместо сол или боровинки, използвай черна текстилна боя и четка.

via The Locals

Направи си сам торба за пазар





Мрежата за пазар от баба ти може лесно да се превърне в модерна торба за покупки с малко подобрения. Трябват ти само чифт карабинери в хубав цвят - жълт или сив метал, например - които да използваш вместо дръжки.

Подробно описание, как да го направиш, има тук.

Две чанти под една мишница



Не виждаме дама, носеща две чанти едновременно за първи път, но момичето тук ни удиви с лекотата, с която ги носи. Страхотна е!

via Garance Dore
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.