Следва

Новото видео на Galia и Кристо "The race". Критически прочит

News Екстаз в четвъртък: Дейвид Бекъм за H&M, забранени реклами на Loreal, затварят Биад, Лили без пенсия

Добра новина за всички фенки на Дейвид Бекъм - от февруари следващата година ще могат да се докоснат ако не до неговите боксерки...

Events преди 12 години

H&M и Дейвид Бекъм

Добра новина за всички фенки на Дейвид Бекъм - от февруари следващата година ще могат да се докоснат ако не до неговите боксерки, то до такива, носещи името му . Екипът на марката от година разработва линия мъжко бельо съвместно с футболиста, който твърди, че е изключително развълнуван от новото си начинание. Моделите все още са в тайна, но се предполага, че те ще бъдат предимно тесни, ластични, по тялото… Така, какво жените искат да видят самия Дейвид облечен.

Забраняват реклами на Ланком и Мейбълин




Обвиненията към рекламите на марките, които са притежание на Лореал, се отнасят до очевидния ретуш на снимките, които „ не са представителни за резултатите, които тези продукти могат да постигнат”, както член на британския парламент съобщи.

Знаем, че Кристи Търлингтън и Джулия Робъртс са почти перфектни, но да, представяйки фондьотен, те са съвсем перфектни.

Със сигурност използваният фотошоп не помага нито на фирмите, изправени пред риск от огромно разочарование от страна на клиентите, нито на самите клиенти, чието самочувствие не печели от невъзможността да се сдобият с подобен вид.

Убиецът от Норвегия в луксозен затвор



Възможно е призналият се за виновен норвежец да излежи присъдата си в чисто новият затвор Халден Фенгсел, определен от списание Тайм като „луксозен шоуруум на Икеа”. Скандинавците са известни както със страхотния си дизайн, така и със социалната си политика, но все пак вярваме, че на атентаторът няма да бъде позволено да пребивава в стая със собствена баня, плазмен телевизор и пухкав диван. Чудесни условия , които не мислим, че най-тежките престъпници (за каквито е предназначен затворът) са заслужили.

Сбогом, „Биад”



Изтривайки данни от касовите си апарати, група заведенията в столицата, част от които е и небезизвестната дискотека „Биад”, е успяла да натрупа около 50 милиона лева… Укритите средства са инвестирани в недвижими имоти и бизнес, като по тази начин съмненията за незаконен бизнес са били задълго приспани. Наглият акт е показателен за манталитета на т.нар. новозабогатели българи, замесени по един или друг начин с чалга културата, затова се надяваме данъчните акции да не спрат дотук.

Лили Иванова остава без пенсия



Явно е доста модерно да се укриват данъци, след като и „примата на българската естрада” е обвинена за това деяние.

Дължимата сума от близо половин милион лева е причината Лили да не получи пенсията, която й се полага, а именно пенсия за заслуги.

Не вярваме тя да има нужда от каквато и да е държавна помощ, предвид колосалните хонорари, които получава за участията си, но все пак й пожелаваме в бъдеще името й да не бъде петнено от подобни скандали.

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 3 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?