Следва

Art park Sofia

Новото видео на Galia и Кристо "The race". Критически прочит

Както Кристо преди време разказа подробно в интервю за Вю София специалното и дълго създавано видео по съвместната им песен с Galia, бивша "Галя от Каризма" вече е факт.

Music преди 12 години

Както Кристо преди време разказа подробно в интервю за Вю София специалното и дълго създавано видео по съвместната им песен с Galia, бивша "Галя от Каризма" вече е факт.

Казва се „THE RACE” и специален гост в него е нюйоркския-български-хасковски рапър Dee a.k.a. D-Flow.

Мощни пироефекти, впечатляващи експлозии и напрегнат екшън са само част от приключенията на героите в THE RACE по улиците на "Ню Йорк". Интригуващ сюжет и неочаквани обрати в една истински вълнуваща продукция, с почерка на доброто кино.

Песента е провокиращ микс между ексцентричен хип-хоп бийт с клубни денс елементи и нежен R&B вокал. Характерният саунд е дело на продуцента Светлин Къслев, с когото Galia успешно си партнира в работата по хитове като „ 3 Минути до Шоу” и „ Другата Част”.



Лентата е дело на американския режисьор Джеси Стийл, а зад камерата отново застава операторът Георги Марков, отговорен за внушителната визия на видеото към песента на Galia „Другата Част”.


Galia, Кристо и Dee   /    Beyonce & Jay-z в Crazy in love

Всичко добре, но малко ни омръзна с почти никакви усилия да разпознаваме клипове на Бийонсе в екранното творчество на беге звездите. Сюжетът на видеото е толкова last season, че дори не е забавно като се сетиш, че Crazy in love на  Beyonce и Jay-z излезе преди 8 години и е видеото с един от най-копираните сюжети. Не, че те са измислили секси мацка и рапър пред горяща кола, но нека си признаем, получи се нещо като техен патент.

И ако има нещо, за което още повече да се възхищаваме на родните видео режисьори, то това е способността им да съчетават в един клип множество сюжети от чужди клипове.


Galia  /  Beyonce

Всеки, който е гледал  Ring the alarm на Beyonce, ще забележи на секундата червеното осветление, масата, единственият стол, бялата риза и движенията. Просто е невъзможно да не се досетиш, както и легендарният бежов разкроен тренч на дивата от клипа, който носи, дърпана от "органите на реда".



Е, ако не друго, то поне видяхме, макар и малка, доза стил, очевидно силно инспирирана от Анна Делло Русо от една от визиите миналия сезон в Париж в костюм на Роксанда Илинчич. От присъствието на обувките на Alberto Guardiani обаче сме силно впечатлени, признаваме.



Пожелаваме успех на видеото и песента!
 

More Music