Следва

Варненците - Най-големи оптимисти

News Екстаз в петък: Борисов наставлява дипломати и студенти, Ким Кардашен обсебва годеника си, Антония Петрова е заплашвана с убийство

Бившата плеймейтка очевидно няма намерение да ни остави на мира, но слава богу, поредната й изява е не тук, а в...

Events преди 12 години


Бойко Борисов и агентите


След като посъветва студентите по информационни технологии да не се оплакват, че няма работа, а да станат овчари, премиерът даде съвет и на отзованите дипломати, бивши сътрудници на ДС да излязат в пенсия и да пишат мемоари.

Това се случи вчера, след като президентът Георги Първанов отказа да внесе промени в закона, които да им забранят изпълняват дипломатическа служба зад граница.

Дали самият Борисов би прочел мемоарите, това не разбрахме, но ни забавлява леката ръка, с която взима решения и наставлява.


Мис България 2009 заплашвана с убийство



Да се надяваме, че последната новина около мис България 2009 Антония Петрова ще е тази. Въпреки че отрече да е била отвличана, за което писахме преди време, сега миската твърди друго: че бившият й годеник Александър е способен на жестокост и неведнъж я е заплашвал с насилие.

Руснакът имал проблем с алкохола, което в съчетание с ревността му често се отразявало доста зле на отношенията им, особено след като се разделили с уговорката, че ще останат приятели.

Струва ни се трудно да излагаш такива подробности от личния си живот публично, но желанието за слава задължава.

Ким Кардашян нахлу на ергенското парти на годеника си



Популярната арменка, известна единствено с това, че е известна (и с пищните си задни части), също се оказа доста обсесивна и контролираща.

Мисълта, че годеникът й Крис Хъмфрис празнува без нея на организираното от приятелите му ергенско парти, я накарало да отиде и да провери какво точно се случва там.

Преди това изпратила на младоженеца торта, на която с глазура било написано „Собственост на Ким Кардашян, за цял живот”. С подобно задушаващо поведение, предстои да видим колко точно ще продължи „за цял живот”.

Николета Лозанова отново се снима



Бившата плеймейтка очевидно няма намерение да ни остави на мира, но слава богу, поредната й изява е не тук, а в Лисабон.

Там тя прави компания на любимия си Валери Божинов, който отскоро е във футболния клуб „Спортинг”, и затова превзела корицата на местно издание.

Интересът към Николета е именно като към „футболна половинка”, какъвто типичен представител тя е: атрактивна външност, скандално минало и неутолима нужда от показност.
 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?