Следва

Петъчна доза секс: Мъжете по бански, които искаме задължително да видим на плажа

Back to the Future: Theyskens' Theory Resort 2012

Днес ще обърнем внимание на леката и много приятна колекция на Theyskens' Theory, една от любимите ни за сезона, заради абсолютната практичност на всеки един от аутфитите...

All fashion преди 12 години

Днес ще обърнем внимание на леката и много приятна колекция на Theyskens' Theory resort 2012, една от любимите ни за сезона, заради абсолютната практичност на всеки един от аутфитите в нея в преходните сезони.

"Много е игриво се получава, когато миксираш всичко", заяви Оливие Тейскен, докато представяше колекцията си resort 2012. "Накриво скосените рокли в колекцията са с принтове, вдъхновени от работата на художника Джеймс Ензор. Саката са с изрязан гръб във формата на U, а яките им липсват, за да се постигне лекотата на жилетка", обясни още Оливие. Денимът пък е силно избелен.

Колекцията ни спечели с лекотата си, с ефирните дълги поли и широки панталони и ярките акценти в аксесоарите.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.