Следва

"Най-дългият годеж"

Ministry of Sound или какво ще се случва тази вечер в Yalta

Ministry of Sound е най-прочутата парти марка днес в света. Ministry of Sound е синоним на най-доброто и най-иновативното...

Галерии преди 16 години
<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> Ministry of Sound<@SITE_URLstrong> е най-прочутата парти марка днес в света. Ministry of Sound е синоним на най-доброто и най-иновативното, което се случва от години вече на световната клубна сцена. Турне, направено от Ministry of Sound, означава най-добрите ди-джеи на света с най-доброто парти, на което може да се озовете.

Специален гост ди-джей в нощта на Ministry of Sound в Yalta<@SITE_URLstrong> е Paolo Mojo<@SITE_URLstrong>.
Ако се опитате просто ей така да побъбрите днес с Mojo, шансовете са почти никакви, като се има предвид, че той постоянно пътува по света. Това от една страна, и фактът,  че е познат като най-яркият талант на ъндърграунд хаус музикалната сцена от друга, му е донесло огромен брой фенове.

Законодателят на нови хитове Pete Tong<@SITE_URLstrong> призна в шоуто си “Essential new tune” сингъла му JMJ за парчето на лятото в Pure Pachа. А какво да кажем за легендарното 1983, ремиксирано от близкия приятел на Paolo - Eric Prydz и превърнало се в един от химните на 2006та, въртящо се при това все още като световен хит.

Paolo Mojo остави забележителен отпечатък и на пазара на компилации. Той се показа като същински майстор на mix cd-та, предлагайки ни миналата година Balance 009 и Renaissance Digital 001 през настоящата. Renaissance Digital 001 е нова революционна серия, издадена в напълно нов формат – единственото място, откъдето може да се купи микса е i-tunes. Paolo е убеден, че всички компилации ще се правят по този начин съвсем скоро. В тази компилация освен брилянтната селекция от тракове на други артисти, имаме възможност да чуем и бъдещия хит на самия Mojo и това е ‘Paris’.

Афинитетът си към най-новите технологии Paolo Mojo пренася от продуцентската си работа в работата си на ди-джей, използвайки най-доброто ново в техническо отношение. Принципите му са, че колкото по-добре е оборудван, толкова по-лесно и без усилия може да се отдаде на селекцията си на качествена музика, с която да зареди атмосферата на който и да е от уникалните клубове по света, на които непрестанно е гост.

Един от тези уникални световни клубове е българският Yalta Club, където Paolo Mojo ще се появи в нощта на 9 Ноември, посветена на Ministry of Sound.

More from View Sofia

More Галерии