Следва

Да изпревариш времето

За и против тройките за разнообразие

null

преди 12 години



Против, защото:

С решението да вкараме трети човек в спалнята си, потъпкваме главната идея на това да бъдем заедно - да бъдем двамата.

Възможно е един подобен експеримент да предизвика цял спектър от негативни емоции, ако все пак решим да го осъществим.

Неудобството и чувството за нелепост са едно на ръка, но обидата или усещането, че сме пренебрегнати за сметката на другата жена (или.. мъж?), може не само да ни изненадат, но и да ни отдалечат временно или завинаги от партньора ни.

А и, честно казано, би ли те възбудила гледката на любимият ти мъж, който гледа хищно, целува страстно и бива „прелъстен” от друга жена?

Защото тук все пак говорим за тройка, обмисляна като разнообразие във връзката, а не са случаен сексуален експеримент с почти непознати.

Като казахме непознати, вероятно ще ти се прииска да сте такива с човека, който е бил помощното колело на очевидно не дотам задоволителния ти сексуален живот.

Затова, съгласиш ли се на ménage à trios (французите са го казали доста по-изискано от нас), поне не залагай на човек, с който пътищата ви ще се пресекат, за да избегнеш изчервяването и непохватния small talk.

Но главната идея тук е, че ако действително обичаш някой, чисто и просто ще го пазиш със зъби и нокти от всякакви натрапници, а няма сама да им го предлагаш на тепсия.

За, или не съвсем против, защото:

Защото се нарича разнообразие и защото понякога и най-хубавата връзка се нуждае от него. Ако излезем от
 

More from View Sofia

More