Следва

Back to the Future: Giambattista Valli Resort 2012

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Преди време бе обявено, че Ема ще бъде новото рекламно лице на парфюм на Lancôme, a папараци засякоха през март ...

All fashion преди 12 години

Lara Stone, Mariacarla Boscono и др. от Mert & Marcus за LOVE #6

Ако има едно списание, което очакваме с безумно нетърпение два пъти в годината, то това е LOVE. А ето, че вече знаем какви са страхотните корици за есенния брой, че дори видяхме някои от снимките вътре.

Честно казано, от кориците не сме очаровани, освен тази, на която Лара Стоун рони сълзи, може би, но пък същите тези снимки вътре ни се сториха доста по интригуващи.

Сесията се казва "Supernatural" и е романтичен поглед над необработените с Photoshop и без никакъв грим лица на няколко от най-известните супермодели.

Ема Уотсън за Lancôme



Преди време бе обявено, че Ема ще бъде новото рекламно лице на парфюм на Lancôme, a папараци засякоха през март младата красавица по време на снимките за кампанията, дело на Марио Тестино. Ема изглеждаше зашеметяващо, дори и през очите на папраците. А сега вече можем да се насладим на истинските снимки от кампанията. Парфюмът се нарича Trésor Midnight Rose, а ето тук можете да видите кратко видео зад кулисите.

Корицата на Vogue Турция, август 2011



Milly Simmonds, Egle Jezepcikaite и Yana Sotnikova са трите момичета, които те пленяват с поглед от страхотната корица на, забележете, турския Vogue. Да, "съседката" ни започва да става все по-добра, макар и за краткото време, в което има понятие като турси Vogue. Браво!

Pierre Balmain от Balmain или как по-точно ще успеем все някога да притежаваме Balmain




През май излезе слух за това, но ние така и не повярвахме, но ето че е факт. Новата линия на Balmain се наричa Pierre Balmain и е (внимание!) на много по-ниски цени. Това всъщност е редовна практика на повечето големи лейбъли, но някак не си представяхме Balmain да го направи, но ето, че вече се случва.

Линията е по дизайн на съвсем отделен екип от този, които прави дрехите за ревютата, но преди да излезе в производство трябва да мине одобрението на новия креативен директор на марката Olivier Rousteing.

А сега - цените. Ако една обикновена тениска Balmain с много безопасни игли по принцип струва около $1000, то колко ще струва сега? Оказва се, че около $100 , а най-скъпите вечерни рокли ще достигат до $1000. Направо не е за вярване.

Proenza Schouler есен-зима 2011



Честно казано, това е кампанията, която досега най-много ни изненада от креативна гледна точка. Чисто, просто, геометрично! Zuzanna Bijoch е момичето, което направо разтапя погледа ти в тези кадри, а фотограф е Willy Vanderperre.

More All fashion