Следва

Гага през очите на Тери Ричардсън или новата книга, която трябва да влезе в колекциите ни

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

 Риана на корицата на септемврийския брой на Glamour и Ракел Цимерман на корицата на италианския Vogue...

All fashion преди 12 години

Риана е на корицата на септемврийския брой на сп. Glamour

Харесваме свежата и сладка усмивка на Риана на корицата на септемврийския брой на Glamour. Вече свикнахме с косата и с пухкавите букли. Но белия топ и панталоните с пайети трудно преглътнахме. Изглеждат евтино, а това не е хубав имидж за тийн поп икона.

Изморихме се от бебето на Рейчъл Зой

Стилистката на знаменитости Рейчъл Зой и бебето й са навсякъде от четири месеца, когато то се появи на бял свят. Много се радваме за младото семейство и се надаваме бебето им да е здраво и дълго да ги радва. Но нямаме никакво желание, необходимост и интерес ежедневно да бъдем облъчване с новите му дизайнерски придобивки, с размера на памперса му и стилистичните му съвети.



Разбираме, че майката е богата и известна и всички трябва да знаем за това, но защо не оставят бебето поне да проходи спокойно.

Джесика Симпсън предпочита чифт хубави обувки пред прегръдка



В интервю Джесика Симпсън сподели, че любовта й към обувките била причината, тя да основе едноименната си модна линия, която миналата година й донесе 750 милиона долара печалба. В тази връзка Джесика заяви, че обувките са най-добрите й приятели и че се радва, че отношенията им са стабилни. Към това тя добави, че предпочита чифт красиви високи токчета пред прегръдка.

Страхотно изказване, Джесика! Поздравления! Добре, че не всички мислят като теб.

Ракел Зимерман за Vogue Италия



Ракел е на корицата на италианския Vogue този месец. Въпреки че слоуганът на броя е "гъвкав", моделът изглежда по-скоро объркан и дълбоко замислен с кичур коса в ръката си и фиба в уста. Като цяло корицата е доста смущаваща. Спасяват я само красивата Ракел и може би приятните пастелни цветовете на шрифта.

Изабели Фонтана като Eйми?!



Още една корица на Vogue. Този път моделът е Изабели Фонтана, а изданието Бразилия.

Не знаем дали фотографът Jacques Dequeker и бразилският Vogue са целели визията на Ейми Уайнхаус, искали са Изабели да прилича на транссексуален модел или просто така се е получило, но резултатът е ужасен.
 

More All fashion