Следва

Топ 5 на ексфолиантите за тяло, които горещо ти препоръчваме да пробваш преди и след ваканцията

Chanel N°19 Pоudre

За хилядите поклонници на Chanel номер 5 не е просто аромат. Зад това число се крият почти толкова легенди и...

Celebrity beauty преди 12 години

За хилядите поклонници на Chanel номер 5 не е просто аромат. Зад това число се крият почти толкова легенди и митове, колкото и за Светия Граал.

Но 50 години след неговото раждане един друг гениален химик прави страхотна интерпретация на култовото ухание, създавайки друго в чест на самата Коко Шанел.И в най-сладкия месец от годината този ароматен облак от зелени нотки и пудрен ирис предстои да надвисне над нашите географски ширини.

През 1970-та година, месеци преди смъртта на Мадмоазел, Анри Робер прави своя шедьовър, наречен Chanel N°19, който кръщава на най-важната дата в историята на модата до сега - 19-ти август 1883 година, раждането на Габриел Шанел.

И има защо. Коко Шанел наистина преобръща представите за женственост и елегантност.

Затова N°19 се превръща в аромата на решителната, блестящата жена, която завладява света или поне успява да го покори със смелостта си.Уханието на ирис от най-високо качество, което е в сърцевината на аромата, съдържа най-голямо количество от благоухания. За отглеждането му са необходими от четири до шест години, за да освободи есенцията на ароматите и пудрите в него.Бутилката, която презентира луксозния аромат също е на път да се превърне в модна икона. Нова уникална спрей бутилка, която освобождава облак от аромат, затворена с матирана капачка. Парфюмът ще намериш в два формата 100мл и 50мл.От 1970-та до днес Chanel N°19 има три издания, а последното излиза този месец под името Chanel N°19  Pоudre, създадено от Жак Полж. Лекият му като облак аромат нежно и елегантно ще облича тялото ти.

Ще го намериш в магазините за селективан парфюмерия и козметика от 19 август.

More from View Sofia

More Celebrity beauty

Лед, вода с лимон и коректор: тайните на перфектната кожа на Ирина Шейк

Celebrity beauty преди 2 седмици

От корицата на майския брой на Vogue Italia супермоделът разказа всичко за своята рутинна грижа за кожата, като се фокусира върху наследеното от поколенията жени в семейството й и върху важността да се грижим и за „вътрешната красота“. Защото истинската красота се крие в това „да се държиш винаги като дама“, както често повтаря майка й.

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 месец

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 11 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"