Следва

Четиво на плажа: "Кучешки дни" на Алисия Хименес Бартлет

Nestea вдъхновява любителите на фотографията да преживеят атмосферата на карнавала в Рио де Жанейро

За втора поредна година Nestea дава възможност на тези, които обичат фотографията, да покажат как си представят света около тях чрез комбинация от снимки...

Events преди 12 години

За втора поредна година Nestea дава възможност на тези, които обичат фотографията, да покажат как си представят света около тях чрез комбинация от снимки.

Всеки може да сподели своите авторски съчетания от фотографии в конкурса на Nestea, който тази година е под надслов “Улови карнавала”. За целта участникът трябва да качи на сайта www.nesteaphoto.bg три авторски снимки, представящи комбинация от човек или предмет, костюм и резултатът - преобразения човек/предмет.

Фотоконкурсът „Улови карнавалa“ ще продължи до 15 септември. Професионално жури, съставено от дизайнери и фотографи, ще избере 25 от най-интересните комбинации, а останалите 25 ще бъдат номинирани посредством гласуване от посетителите, регистрирали се на сайта www.nesteaphoto.bg.



Победителят в конкурса ще изживее лично магията на карнавала, като за няколко дни той и негов близък ще станат част от най-известния и посещаван карнавал в света – този в Рио де Жанейро. Отличените на второ и трето място ще могат да усъвършенстват заложбите си с фотоапарат Canon Sx30 и камера за подводни снимки Kodak Playsport Zx5. 50-те най-добри фото-комбинации ще бъдат представени на изложба в МОЛ "Сердика център" от 08 до 22 октомври 2011 г.



Специално приложение във Facebook дава възможност на всеки да се маскира виртуално, да види как ще изглежда карнавално преобразен и да сподели снимката с приятелите си.

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.