Следва

Още едно великолепно лятно ястие с тиквички

Седмичен хороскоп - 8 - 14 август

Първата половина на седмицата няма да е богата на събития, така че тя е удобна за почивка - време да сe...

Astro преди 12 години

ОВЕН

Избягвай конфликтите!


Първата половина на седмицата няма да е богата на събития, така че тя е удобна за почивка - време да се поглезиш. Във вторник, по-добре да не изказваш на глас своите съображения за човек, който е по-възрастен от теб или е на по-висока позиция. През втората половина на седмицата не е препоръчително да провокираш конфликти. Твоята напористост и настойчивост може да срещне ответна реакция и след това дълго ще се възстановяваш от случилото се и ще преосмисляш своите постъпки.

Не е изключена среща с бивши възлюбени. И ако те са родени под знака на Стрелец е вероятно възобновяване на отношенията.

ТЕЛЕЦ

Спокойна обстановка и ниска активност!


Тази седмица, едва ли ще ти се иска да напуснеш дома си и да заминеш някъде. Ще бъдеш настроен за спокойно пребиваване в обичайна и комфортна обстановка на пълна безопасност.

Обърни повече внимание на храненето, особено сутрин. Опитай със смес от сухи овесени ядки и сушени плодове, заляти с мляко или сок – всяка сутрин през следващите седем дни. A на обяд и вечеря, се старай да не преяждаш. Ако е възможно изключи или намали солта и мазните сосове като майонеза.

БЛИЗНАЦИ

Търпение и внимание!


Пред теб може да се открият нови перспективи, ако проявиш спокойствие и настойчивост. Вторник може да стане доста натоварен ден. Ще е необходимо да положиш максимум сила, търпение и внимание, за да не отговориш на очакванията на недоброжелатели, а те може да се окажат доста. Не трябва да даваш съвети, сега не е нужно да носиш отговорност за делата на другите.

Повишената сексуалност обещава по-голямо внимание от страна на противоположния пол. Има вероятност от изясняване на отношенията с някой Рак.

РАК

Прилив на енергия!


Прилив на жизнени сили ще ти даде отлична мотивация и настроение за професионални постижения. Успешно ще преминават тези комуникации, в които може да проявиш своя ораторски талант. Но в семейните отношения е по-добре да не бъдеш многословен, съществува риск по невнимание да обидиш своята половинка. Бъди дипломатичен – не усложнявай отношенията с близките си, опитай се да намалиш натиска и да правиш повече компромиси. В крайна сметка още постигнеш своето, но без кавги и скандали.

Внимателно преценявай своите приходи и разходи. В случай на недостиг на средства може да поискаш заем от представители на знака Дева..

ЛЪВ

Жажда за свобода!


Тази седмица Лъвовете ще искат да се почувстват напълно свободни личности, чиито действия не се ограничават. Не всичко ще върви гладко обаче. Може да се наложи да влезеш в конфронтация с някой влиятелен и авторитетен за теб човек. Възможно е, да отстояваш правото си на самостоятелни решения. Амбиция и прекалена гордост само ще ти пречат. Опитай се да действаш тихо и незабележимо, избягвай проволинейни изказвания и откритата конфронтация.

В тази връзка, не се препоръчва пътуване с група, може индивидуално. Така ще имаш възможност да избереш свой собствен маршрут и да го променяш по свое желание. Например, това може да бъде обикновена разходка в гората или туристическо пътуване зад граница със собствен автомобил. Където и да се намираш, избягвай да се движиш през нощта. Препоръчва се също много да внимаваш на открити водоеми, езера, реки. Трябва да се въздържаш от плуване, катери, лодки и платноходки.

ДЕВА


Приятелски контакти!


Тази седмица е препоръчително да не се усамотяваш, а активно да общуваш. Ролята на приятелите ще нарасне. Ако в последно време рядко си се срещал\а или обаждал\а на приятелите си, сега приятелските контакти ще се съживят и ще ти напомнят за себе си. Може да получиш покана да се присъединиш към някой клуб или общност по интереси.

Това се отнася не само до реалното общуване, но и до виртуалното. Ако прекарваш много време онлайн, не са изключени нови интересни запознанства с хора от други градове или страни. Звездите те съветват да избягваш нелегални дейности, които могат да бъдат свързани с нарушаване на етичните норми. Не забравяй също, че всичко тайно рано или късно става явно.

ВЕЗНИ

Не се доверявай лесно!


Тази седмица не се доверявай на първото си впечатление и на думи, които не са подкрепени от действия. Съществува риск от разочарования, особено в отношения с Риби. Ако все още търсиш любовта, тя не е далеч: има голяма вероятност да получиш предложение за брак. Провери дали имаш задължения и ако има такива, погаси ги възможно най-скоро.

СКОРПИОН

Релакс!


Астрологическата прогноза обещава доста тиха и спокойна седмица. Всички преживявания са назад и може да си позволиш, ако не пълна почивка, то няколко дни да не правиш нищо. Не е изключена среща със стари приятели, съученици или близки от зодия Везни.

Финансовите приходи са склонни да растат, но трябва да положиш усилия. Заедно с това, този период е подходящ за пътешествие – да опознаеш други народи и обичаи, да се отпуснеш на плажа или да завържеш курортен роман. Във всеки случай настройвай се на положителна вълна!

СТРЕЛЕЦ

Вредните навици са победими!


Отново не ти се седи на едно място, както в пряк, така и в преносен смисъл. Твоят импулс да свършиш нещо (най-вече с думи), на всички да подскажеш какво и как да направят, да се посъветваш и дадеш на всеки инструкции, не винаги води към добро. Невнимание в думите, импулсивност в действия и решения и грижата преди всичко за собствените си интереси, може да развали отношенията ти с околните. А в някои случаи може да засегне и финансовото ти положение. Опитай се да насочиш словесните си изблици в полоожителна посока.

Подходящо е да посветиш седмицата на борбата с вредните навици. В тази област в близките няколко дни са възможни много окуражаващи резултати. Грижата за себе си може да се окаже изключително приятна и вдъхновяваща. Възможно е дори да се появят последователи, които да тръгнат по стъпките ти. Опитай се да ги подкрепяш - заедно ще бъдете щастливи .

КОЗИРОГ

Криза на чувствата!


Тази седмица може да възникне криза в любовните отношения. Може би в някакъв момент си изгубил всякакво чувство за реалност и си създал идеален образ на любимия човек. Не забравяй, че илюзиите водят до разочарование при сблъсък с реалността. Също в този период, може да се появят противоречия в секса. Опитай се да не настояваш за интимен контакт, или обратно, не отказвай рязко. В противен случай обидите не може да се избегнат. Препоръчително е всички интимни въпроси да се решават внимателно, деликатно, без да се засяга гордостта на втората половинка.

В здраво тяло - здрав дух! В действителност вярно е и обратното и тази седмица ще го почувстваш, както никога преди. Поддържай се в добра форма, не допускай в сърцето си скръб и тъга и няма да си застрашен от никакви болести..

ВОДОЛЕЙ

Почивката помага!


Ако ти се струва, че обстоятелствата се нареждат не в твоя полза, а проблемите не се решават, значи е време за отпуск. Само една добра почивка ще помогне да се справиш с висящите дела. Общуването с хората, ще ти достави удоволствие. Препоръчително е да прекараш повече време в компанията на твоята половинка: ще ти се иска да споделяш вижданията си с близък човек. В същото време са възможни здравословни проблеми. Опитай се по-щателно да подхождаш към храната – храносмилателната система е уязвима.

Подходящ период да направиш неочакван експеримент с гардероба си. Опитай се да включиш "нов поглед" и да съчетаеш неща, които не си обличал заедно. Подбери и яки аксесоари – резултат ще бъде поразителен.

РИБИ

Отдих и СПА!


Тази седмица ще бъде най-успешна за тези, които предприемат пътуване за почивка и укрепване на здравето. Посъветвай се с лекар и избери най-подходящия за теб курорт. Тази седмица, тялото ти ще реагира прекрасно на такива лечебно-профилактични процедури, като кални бани, къпане в топли минерални извори, пиене на минерална вода. Това не е най-доброто време за посещение на игрални клубове, казина и други подобни заведения – има висок риск от големи загуби.

В личния живот преобладава сантиментално настроение, желание за любовни признания, неочаквани срещи и приятни подаръци. Хубав период за гладуване или диети. Отивайки на екскурзия, разчитай на Козирог, той ще ти прави добра компания.

 


Красивата американска актриса, родена в Украйна, Мила (Милена) Кунис, става на 28 години на 14 август.
 

More from View Sofia

More Astro