Следва

Как си представяш идеалните бикини - Живка Авджиева

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Карин Ройтфелд може вече да не е начело на Vogue Париж, но това не означава, че модният свят ще се лиши от нея...

All fashion преди 12 години

Новият брой на сп. i-D Pick me up

Новият брой на сп. i-D Pick me up излиза на пазара тази седмица на 11.08 с 6 корици, първата от които е дело на Тери Ричардсън с участието на модела Линдзи Уиксън, която ще разтопи всеки сладолед с този закачлив поглед.

Втората корица е с бразилския топмодел Жизел Бюндхен, която се снима за списанието още от 1998 година. Авторът на снимката е Ема Самъртън.

След първите две корици, вече знаем че искаме този брой. Добрата новина е, че отскоро можеш да го откриеш в Salon Olfactive на Раковка 145.

5 млади художници ще видят работата си на тишърти на H&M




Наското скандинавският бранд H&M проведе арт конкурс, 5-те победители в който получават честта да видят рисунките си принтирани на тениски на марката. Тишъртите ще се продават в магазините на веригата от август. Всички победители са межди 18 и 21 години, а рисунките им са чудесни и са абсолютно в духа на лейбъла.

Бийонсе за Harpar's Bazaar Великобритания




Бийонсе ще се появи с две корици за британския Harpar’s Bazaar този септември и както винаги изглежда като абсолютна дива, в което можеш да се увериш и като надзърнеш във видеото към фотосесията.



В броя обръщат внимание на Бийонсе и на отношението й към съвременната жена: "Тя обича жените, уважава ги, разчита на тях. И разбира силата на това да си жена. Посланието й се превежда и вдъхновява, защото тя наистина вярва в него, истинско е".

Рекламната кампания на аромата Chloe



Новите лица на едноименния аромат на Chloe са моделите Камил Роу и Имоген Путс, заснети от Inez van Lamsweerde и Vinoodh Matadin. Двете красавици позират голи с прекрасни руси коси и гигатска бутилка Chloe. Какво повече ти трябва за рекламна кампания на аромат?!

Карин Ройтфелд и Тери Ричардсън за David Webb есен 2011



Тя може вече да не е начело на Vogue Париж, но това не означава, че модният свят ще се лиши от нея. Последният проект, върху който работи Карин Ройтфелд, е рекламната кампания на David Webb, заснета от Тери Ричардсън с модела Енико Михалик, малка кукла Тери и бижутата на лейбъла.

Въпреки че Карин не се вижда на снимките, почеркът й си личи отдалече в тези изпълнени със сексапил кадри.

Някой от колегите ни смятат снимките за цинични, заради гаврата с куклата Тери, други обаче намираме самоиронията му за доста забавна, а и акцентът на фотосесията са по-скоро бижутата и зашеметяващата Енико, отколкото мини фотографа.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.