Следва

Как да носим цвят зелена ябълка

Калейдоскоп - къси гащи в града

Когато и на врабците не им се подскача от жега, и града е слегнал под жаждата за полъх, има един грях към теб самия...

Fashion преди 12 години

Когато и на врабците не им се подскача от жега, и града е слегнал под жаждата за полъх, има един грях към теб самия, и той е да се навлечеш повече от търпимото.

Обичайна грешка на прекаленото съобразяване, но и на младостта, тя не бива да се допуска, ако си под 49, имаш хубави крака, истински топло ти е, понатрупал си тен, елегантен и равен, и се чувстваш удобно в кожата си.

Затова, какво по-августовско от кратки гащи, в смисъл на наистина къси, до под "дупето", както се казва. Те са най-лятното хрумване, те са секси, предизвикателни и млади, и наистина стоят добре в града.

Напук на консерваторите, които казват:" с къси гащи - само на курорт", ние приветстваме всяка яка комбинация под кодовото название "градска нега с голи, дълги крака" и затова ти поднасяме този прелестен калейдоскоп от фантастични, истински подходящи за града комбинации на къси панталонки плюс нещо друго.

Докато разглеждаш, нека смелостта бъде с теб, и да помислиш как и в кой момент да се присъединиш към нас, момичетата с късите гащи.
 

More Fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 14 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.