Следва

News Екстаз във вторник: American Apparel скандализира с гола реклама, черни дни за Уол Стрийт, пишем нов правописен речник

Армин ван Бюрен закрива Solar Summer Festival

На плажа в Слънчев бряг вече 10 поредни лета Solar Summer Festival събира хиляди фенове на електронната музика...

Culture преди 12 години

На плажа в Слънчев бряг вече 10 поредни лета Solar Summer Festival събира хиляди фенове на електронната музика.

След откриването на 30 юли с холандската звезда Тиесто, който пристигна за втори път на фестивала и представи новия си албум Club Life – Volume One Las Vegas. Втората изненада, която бяха подготвили организаторите, бяха двамата германски техно звезди Loco Dice и Dubfire, които предварително бяха съгласували програмите си, така че да стъпят на една и съща сцена в Слънчев бряг на 5 август.

На следващия ден, 6 август, маратонът продължи с трима добре познати и нас диджеи – Марк Найт, Мартин Тен Велден и Фед ле Гранд, които се развихриха на три пулта, един до друг, на плажа на Cacao.

Голямото закриване обаче предстои. То е на 11 август и е с холандската мегазвезда Армин ван Бюрен, който също не е нов елемент в схемата. Самият той определи миналогодишното си участие в Solar като най-доброто парти, което е правил в последните години, така че не остава нищо друго, освен да го видим как ще надскочи себе си.

Резидентите на Ялта Juan Alvarez и Liubo Ursiny също са на линия и обещаха, че всяко събитие от фестивала ще започне или да завърши с тяхно участие. Така, че и те ще бъдат там на 11.08.

Купи билети, стягай багажа и на мо... т.е. на парти!

11.08.2011
Cacao Beach,
Слънчев Бряг
 

More from View Sofia

More Culture