Следва

Отрязаните крачоли на Радина Кърджилова и как успя да ги превърне в плажна мода, я попитахме лично по телефона

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Очарователният Отавио Мисони скрива топката на всички момченца модели със снимките си за последната...

All fashion преди 12 години

Кралица на красотата твърди, че короната й е била отнета, заради няколко килограма отгоре

След като спечели второ място в конкурс за красота в Мексико миналата година, Синтия де ла Вега е била готова да се включи в тазгодишната надпреварата за титлата Мис Свят. От стреса по подготовката Синтия качила няколко килограма, които веднага били забелязани от агента й. Синтия обаче не успяла да свали килограмите и по нейни твърдения това била причината короната да й бъде отнета и да е дадена на друга участничка, която да заеме мястото й в голямата надпревара.

Единственото, което обясняват организаторите по случая е, че короната не била отнета, заради килограмите й, а заради невъзможност да отговори на уговорените по договор изисквания.

Лара Стоун за Tom Ford Violet Blonde



Супермоделът Лара Стоун е лицето на новата рекламна кампания на Tom Ford за аромата Violet Blonde. Разбираме идеята с виолетките и красивата блондинка, но целият кадър изглежда като сглобен на Photoshop, а и от предизвикателния Tom Ford и страшно сексапилната Лара очаквахме далече по-секси реклама. Тази тук е по-скоро лигаво лилава.

Отавио Мисони празнува 90-тия си рожден ден в новата кампания на Missoni

Очарователният Отавио Мисони скрива топката на всички момченца модели със снимките си за последната рекламна кампания на Missoni. Основателят на лейбъла наскоро навърши 90 години.

Сесията е под мотото A Wonderful Life и е с участието на моделите Кейтлин Ас, Валерия Келева, Кинга и Кристина Салинович, които само допълват Отавио. Но само ние ли виждаме нещо нередно в кадрите?! Например, усмивката на мъжа, докато държи ръцете на две млади момичета, която е някак перверзно щастлива.

Деми Мур за Ann Taylor



Деми Мур няма ли по-женствени изражения?! Не жената командир, а може би прекрасната съпруга, бихме искали да видим в рекламната кампания на една толкова женски марка. Малко по-топли очи, много лека усмивка и не толкова строго подредени ръце, щяха да са напълно достатъчни за лице на Ann Taylor есен-зима 2011.

Лея Мишел за Harpar's Bazaar




Като започнахме с изкуствената красота, ето още eдин прекрасен пример. Лея Мишел е героиня от популярния сериал Glee и се справя с ролята си там чудесно. Нещо, което не можем да твърдим за ролята й в септемврийския брой на Harpar's Bazaar.

More All fashion