Следва

Отрязаните крачоли на Радина Кърджилова и как успя да ги превърне в плажна мода, я попитахме лично по телефона

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Очарователният Отавио Мисони скрива топката на всички момченца модели със снимките си за последната...

All fashion преди 12 години

Кралица на красотата твърди, че короната й е била отнета, заради няколко килограма отгоре

След като спечели второ място в конкурс за красота в Мексико миналата година, Синтия де ла Вега е била готова да се включи в тазгодишната надпреварата за титлата Мис Свят. От стреса по подготовката Синтия качила няколко килограма, които веднага били забелязани от агента й. Синтия обаче не успяла да свали килограмите и по нейни твърдения това била причината короната да й бъде отнета и да е дадена на друга участничка, която да заеме мястото й в голямата надпревара.

Единственото, което обясняват организаторите по случая е, че короната не била отнета, заради килограмите й, а заради невъзможност да отговори на уговорените по договор изисквания.

Лара Стоун за Tom Ford Violet Blonde



Супермоделът Лара Стоун е лицето на новата рекламна кампания на Tom Ford за аромата Violet Blonde. Разбираме идеята с виолетките и красивата блондинка, но целият кадър изглежда като сглобен на Photoshop, а и от предизвикателния Tom Ford и страшно сексапилната Лара очаквахме далече по-секси реклама. Тази тук е по-скоро лигаво лилава.

Отавио Мисони празнува 90-тия си рожден ден в новата кампания на Missoni

Очарователният Отавио Мисони скрива топката на всички момченца модели със снимките си за последната рекламна кампания на Missoni. Основателят на лейбъла наскоро навърши 90 години.

Сесията е под мотото A Wonderful Life и е с участието на моделите Кейтлин Ас, Валерия Келева, Кинга и Кристина Салинович, които само допълват Отавио. Но само ние ли виждаме нещо нередно в кадрите?! Например, усмивката на мъжа, докато държи ръцете на две млади момичета, която е някак перверзно щастлива.

Деми Мур за Ann Taylor



Деми Мур няма ли по-женствени изражения?! Не жената командир, а може би прекрасната съпруга, бихме искали да видим в рекламната кампания на една толкова женски марка. Малко по-топли очи, много лека усмивка и не толкова строго подредени ръце, щяха да са напълно достатъчни за лице на Ann Taylor есен-зима 2011.

Лея Мишел за Harpar's Bazaar




Като започнахме с изкуствената красота, ето още eдин прекрасен пример. Лея Мишел е героиня от популярния сериал Glee и се справя с ролята си там чудесно. Нещо, което не можем да твърдим за ролята й в септемврийския брой на Harpar's Bazaar.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 18 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.