Отрязаните крачоли на Радина Кърджилова и как успя да ги превърне в плажна мода, я попитахме лично по телефона

След като Радина Кърджилова, най-хубава и най-секси българка, пробуди заспалия летовник с шантавата си модна...

След като Радина Кърджилова, най-хубава и най-секси българка, пробуди заспалия летовник с шантавата си модна хрумка да сложи крачоли на плажа, има голяма вероятност звездата от телевизионния екран да стане истински български трендсетър. И, Слава Богу, защото дефицитът на такива у нас е жесток.

Каква обаче е накарало Радина да се разходи по плажната ивица, облечена така, и как въпросните аксесоари успяват да се задържат така добре върху краката й, я попитахме лично по телефона.

Коментари: 4

S
sasi6 (2011/08/10 / 19:38)
"Идеята "на Радина нито е нова, нито е нейна! Моята племенница преди няколко години си сътвори точно такива калци от стари дънки и си ги носеше с чорапогащник и поличка.Стояха и доста по-добре. Тогава беше ученичка в художествена гимназия.Имаше доста последователки, но не съм сигурна , че и нейна е била идеята! Така или иначе, беше преди Радина! А това, че някой известен е направил нещо, не значи, че е новост! Та, нищо ново под слънцето!
S
shishi (2011/08/10 / 11:30)
Хмм... със сигурност не става за града - в центъра на София би изглеждало просто абсурдно - но за морето е някак весело и освобождаващо. Може би е от хубавите крака, ама добре си изглежда :)
M
mmihaela (2011/08/09 / 23:50)
отвратително!!!!!
R
Realist (2011/08/09 / 21:07)
СЕнзацИЯ, по-скоро СЕлянИЯ... Иначе Радина е страшна мацка :*

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.