Следва

Нови колекции във ViewSofia Shop - 100% памук

Отрязаните крачоли на Радина Кърджилова и как успя да ги превърне в плажна мода, я попитахме лично по телефона

След като Радина Кърджилова, най-хубава и най-секси българка, пробуди заспалия летовник с шантавата си модна...

All fashion преди 12 години

След като Радина Кърджилова, най-хубава и най-секси българка, пробуди заспалия летовник с шантавата си модна хрумка да сложи крачоли на плажа, има голяма вероятност звездата от телевизионния екран да стане истински български трендсетър. И, Слава Богу, защото дефицитът на такива у нас е жесток.

Каква обаче е накарало Радина да се разходи по плажната ивица, облечена така, и как въпросните аксесоари успяват да се задържат така добре върху краката й, я попитахме лично по телефона.



Специално за Вю София Радина сподели, че дизайнерската идея й е хрумнала предната вечер, когато се е готвела да отиде на парти. "След като срязах крачолите на чифт стари дънки, реших да ги оставя на краката си, а после се изненадах колко добре стои. На другия ден ги обух на плажа, ей така за ефект, защото стои много гръндж, и те станаха истинска сензация."

За да не се свличат, денимът трябва да е по-твърд, но дори и така да е, според Радина, и свлечени под коляното пак изглеждат ефектно. И я поздравяваме за смелата хрумка.



Пред Вю София Радина каза още, че е с приятели на къмпинг Градина, а после най-вероятно ще я видим на фестивала Spirit of Burgas, заради гостуването на Moby. Младата българска актриса си почива сериозно преди снимките на новия сезон на "Стъклен дом", а преди това се надява да започне репетиции по нов проект, който пожела да запази в тайна.

За гадже и дума не каза!

More All fashion