Следва

Новият български сериал "Седем часа разлика" с Алекс Раева обещава интриги и секси сцени

News Екстаз в сряда: Телата на „истинските жени”, Слави Трифонов осъден от Волен, Ема Уотсън има гадже, най-накрая

Слави Трифонов трябва да изплати на Волен Сидеров 45 000 лева, защото го е нарекъл „фашист” и неправомерно...

Events преди 12 години

Телата на „истинските жени”

Новият сайт My Body Gallery позволява на всяка регистрирала се потребителка да качи своя снимка, облечена или по бельо, и по желание да скрие лицето си зад черно квадратче.

Целта на сайта е на пръв поглед благородната идея да не се даваме на злата модна индустрия и да взимаме пример от външния вид на посестримите си, а не от изтормозените моделки.

Ако погледнем по-цинично на нещата обаче, сайтът провокира ненужно зяпане на чуждите недостатъци, погнуса и успокоения от типа „е, има някой, който е по-зле от мен.”

My Body Gallery позволява да търсиш снимки, като зададеш критерии за височина, тегло и размер дрехи. Теглото е зададено в американски мерни единици и варира от „под 45 кг” до „над 140 кг”. Повечето регистрирани изглежда са от Америка и преобладават „истинските жени” с наднормено тегло.

Слави Трифонов осъден от Волен Сидеров


Слави Трифонов трябва да изплати на Волен Сидеров 45 000 лева, защото го е нарекъл „фашист” и неправомерно му е приписал израза „циганите на сапун” в свое предаване през 2005 г. Слави не могъл да представи в съда запис, на който Волен да казва тези думи.

Софийският градски съд е постановил, че изказванията на Слави са клевета. Из решението на съда четем: "Квалификацията "фюрер” (…) се свързва с личността на Адолф Хитлер. Като такава, думата (…) представлява обида, внушавайки отрицателни качества.” В такъв случай Волен трябва да е виновен за клевета към себе си – не му е непривичен поздрава на фашисткия диктатор Мусолини с право насочен нагоре юмрук.


Фашистът Мусолини и Волен, който е незаконно набеден за такъв.

Сидеров вече е бил осъждан за обида на съдия и за „тормоз на основата на етническа принадлежност”. Не е ясен общият брой на присъдите, които има Сидеров, но депутатският му имунитет го спасява от реални санкции.

Ема Уотсън има гадже, най-накрая



Младата актриса си има всичко – милиони, кариера, образование в топ университети, haute couture рокли… всичко освен любовни авантюри. Стана известно изказването на Ема, че не може да си намери гадже, защото съучениците й в университета „Браун” се плашат от огромната й слава. Тя каза, че момчетата около нея не смеят дори да се пробват да я спечелят. Ема призна, че самата тя е срамежлива в любовта и все не може да предприеме първата стъпка.

Слава богу, несполуките й са приключили, защото тя е видяна да се целува с американския актьор Джони Симънс, с когото си партнират в снимките на филма The Perks of Being a Wallflower. Събитието не е просто „забивка”, защото двамата са забелязвани многократно заедно и по всичко личи, че са двойка.
Ема е с Джони в Калифорния, докато траят снимките на филма. Но не е ясно какво ще се случи с плановете й да учи в Оксфорд през есента – пред двамата стоят трудни решения.

Подлезите в София ще се охраняват

Най-използваните подлези в София ще бъдат охранявани за сметка на Столична община. Пазачи ще стоят на пост в подлезите по бул. „България”, пред ЦУМ, пред Окръжна Болница, на Полиграфическия комбинат и един на бул. „Ботевградско шосе”.

Общината е обявила конкурс за охранителна фирма, но не е ясно кога ще влезе в сила мярката.

Благодарни сме за тази инициатива, защото влизането в софийски подлез през нощта винаги е съпътствано от леко чувство на ужас.
 

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.