Следва

Любов в 300 страници

Новият български сериал "Седем часа разлика" с Алекс Раева обещава интриги и секси сцени

Новият, абсолютно нов, български сериал, който ще излъчи bTV през есента, е дело на продуцентската компания на...

Events преди 12 години

На есен с песен и с нови сезони на българските сериали ще радват зрителите си родните телевизии. А щом интересът е голям, съвсем нормално е продуцентските компании да ориентират сили в производството на сапунки. И по добре в сапунки, отколкото в безсмислени риалита, които непрестанно бълваха никому ненужни „звезди”.

Както Радина Кърджилова потвърди вчера, снимките на новия сезон на „Стъклен дом” започват усилено през септември, като от SIA, продуцентската компания, очакваме и нов сезон на крими драмата „Под прикритие”, която се излъчва по БНТ1.

Новият, абсолютно нов, български сериал, който ще излъчи bTV през есента, е дело на продуцентската компания на Магърдич Халваджиян Globul Films. Филмът се казва "Седем часа разлика" и от изгледаните трейлъри обещава заплетен сюжет и много секси сцени. И не само защото Любо Дилов и Милена Фучеджиева като опитни писатели са авторите на сюжета, а защото в ролите ще видим наистина добри актьори. Самата Ваня Цветкова, също и Малин Кръстев и доста предизвикателното и свежо присъствие на Алекс Раева.

Между два свята - София и Ню Йорк - се развива супер заплетения сюжет на сериала. „Седем часа разлика” е именно часовата разлика между двата града.

Това е историята на няколко български семейства, белязани от конфликти между поколенията, сблъсъци на ценности, борба за влияние и оцеляване, любов и омраза.

Част от членовете на всяко семейство живеят в Ню Йорк. Семействата са разделени и от подземните светове на България и Америка, възходи и падения, срамни тайни и триумфи. Една любов, която не се съобразява с реда и правилата, ще преобърне съдбите на всички.

И ето и интригата:



Таня Стоева (Ваня Цветкова) е корумпиран съдия в София с голямо влияние. Връзките й с подземния свят са известни на всички, но са недоказуеми. Таня е майка на тийнейджърката Мая Стоева (Боряна Братоева), която е отгледала сама и пази като орлица. Сред близкото обкръжение на Таня е знаковият бизнесмен Михайл Михайлов-Милото (Калин Сърменов), който не се спира пред нищо, за да осъществи машинациите си. Младият и амбициозен прокурор Иван Иванов (Симеон Лютаков) застрашава да обърка плановете на Стоева и Милото.

Семейство Стефанакови е емблематична фамилия с не по-малко влияние в София. Това се дължи най-вече на Светлана Стефанакова (Евелина Борисова) - ТВ водещ на провокативно разследващо предаване. Тя идва от стар комунистически род. Омъжена е за Стефан Стефанаков (Николай Станчев), наследник на известна реститутска фамилия. Двамата са свързани от голяма любов, независимо от различията в произхода им. Стоеви и Стефанакови изправят едни срещу други напълно противоположни ценности. Светлана се рови в бизнеса на Милото и иска да разобличи Таня Стоева. Но синът на Стефанакови Тео (Тодор Дърлянов) започва връзка с дъщерята на най-големия им враг – Мая Стоева.



От другата страна на океана пък Малин Кръстев е съдържател на българска кръчма в Ню Йорк. Героят му Боян е емигрирал преди години, за да започне живота си на чисто. Но късметът не го спохожда и там и той се забърква с подземния свят на Голямата ябълка. Боян разчита на приятелката си Нина Роси. И тук вече влиза дебютантката в сериала Алекс Раева със секси голо пъпче и агресивно поведение. Нина е начинаеща певица, която се опитва да пробие в Щатите, да измъкне гаджето си от проблемите, които си е създал.

Мария Статулова, Васил Банов, Юри Ангелов и Ники Сотиров са другите главни персонажи в тази твърде заплетена криминална драма.

От сега предричаме успешен първи сезон, дано само интригата не доскучее прекалено много, както стана в "Стъклен дом".



Междувременно още една поп звезда се изявява в киното с главна роля. Руши е млад бивш агент на Държавна сигурност, влюбен в хубавата си приятелка Ирена Милянкова в „Цинкограф”. Филмът е режисьорски дебют на оператора Емил Христов и е по сценарий на Владислав Тодоров, който написа Дзифт и поведе успеха на българското кино.

Интериорът на филма според очевидци от "Стандарт" е доста интересен, годините са 90-те, а в кадрите ще видим стари броеве на „Работническо дело”, "Политическа просвета", "Паралели". Сред големите звездни участия са това на Руси Чанев, Деян Донков пък ще има пръст в развитието на героя на Руши.
 

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?