Следва

Мъже в черно: Милчо Троянов - той сънува татуировки и мечтае да издърпа самолет с голи ръце

Христо Мутафчиев създаде парфюм

Като станеш телевизионна или кино звезда, задължително слагаш името си под парфюм, секси бельо или цяла модна...

Лица преди 12 години

Като станеш телевизионна или кино звезда, задължително слагаш името си под парфюм, секси бельо или цяла модна колекция. Или поне таква е практиката по света. Но ето, че и у нас се възприема като добра маркетингова стратегия. След като поп-фолк певицата Есил Дюран обяви, че ще прави парфюм, мъжете ще получат пък "Христо Мутафчиев" на нощното си шкафче.

Шефът на Съюза на артистите показа готовия флакон пред БНТ тази сутрин, като разказа, че той бил изготвен по поръчка на негова приятелка от Русе, която се казва Ирена. Тя решила да му направи подарък за рождения ден и поръчала на фирма да й приготви ароматната течност. Те й изпратили букет от мостри, които тя лично комбинирала спрямо уханието, което смятала, че най-добре му пасва.Това дало идея на Христо Мутафчиев да пусне на пазара и самия парфюм, както навремето направиха Ален Делон и куп холивудски звезди.

Парфюмът ще се казва R&B, вдъхновен от постановката "Ритъм енд блус" в "Малък градски театър зад канала", в която участва и той, припомнят от в.Стандарт. Патентованият парфюм ще излезе през ноември.

More from View Sofia

More Лица