Секси ли е късата коса? И колко точно

Въпросът тръгна да се разплита от момента, в който колежката Е. сподели на оперативка, че когато споменала...

Въпросът тръгна да се разплита от момента, в който колежката Е. сподели на оперативка, че когато споменала пред гаджето си, че смята да се подстриже, щото "толкова е удобно за лятото, а и виж на Мишел Уилиямс колко готино й стои", той подскочил от място, търсейки панически контрааргумент, възпиращ импулса на нашето момиче.

И понеже е лято, и аргументите на Е. са абсолютно верни, решихме да поразсъждаваме върху темата Секси ли е късата коса при мацките и ако да, колко точно?

Анкета

Секси ли ти е късата коса?

Коментари: 4

A
Alisa (2011/08/11 / 11:39)
Има много жени на които им отива къса коса, н-р аз съм голям фен на Холи Бери- страхотно секси е стази къса прическа, но като гледам снимката която сте публикували на Деми Мур, не мога да се въздържа да не отбележа, че определено сегашната и визия с дълга коса е много по-добра! Струва ми се, че късата коса поставя много по-големи изисквания на жената- като правилен овал, симетрични черти, хубави уши,свежа кожа- все неща които ако са проблемни успешно се тушират от къдрици и дълга коса въобще.И не на последно място- късата коса изисква доста по-стриктна подръжка задължително при фризьор, и не позволява никакво разнообразие- което за мен е доста важно!:)
K
Kalista (2011/08/11 / 11:13)
Мишел Уилямс и Сиена Милър са прекрасни всякак! Харесват ми късите прически, макар аз все още да не съм се осмелявала.
F
firegirl04 (2011/08/10 / 23:01)
Да не забравяме и за Хали Бери, която стана още по-секси с късата подстрижка :)
M
Manuelcheto (2011/08/10 / 17:23)
Мишел Уилямс е толкова стилна и красива с къса коса. Колкото до мъжкото мнение - повечето мъже реагират импулсивно, но при добър резултат ще са първите, които ще похвалят новата прическа.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.