Следва

Как го прави тя – Карла Созани

Лято 2011: Най-сладките двойки на сезона

Те толкова да си подхождат, толкова да се радват един на друг, толкова симпатично, мило и любовно да показват...

All fashion преди 12 години

Те толкова да си подхождат, толкова да се радват един на друг, толкова симпатично, мило и любовно да показват чувствата си, че ги нарекохме най-сладките двойки.

Без да знаем в каква хармония живеят помежду си, колко често правят любов или компромиси, между тях има истинска сладка привързаност, която не можеш нито да прикриеш, нито да симулираш, пък било то и с добър PR.

Избранниците в супер лятната ни класация са двойки, които поотделно сякаш нямат същия чар, който пък е породен от общата им страст, хармоничните тела или дългата им любовна връзка.

От целувката на плажа, прегръдката пред обектива на фотографите, та чак до щастливия брак и повторна сватба, най-сладките двойки в българското публично пространство винаги показват любовта си един към друг и точно това прави връзката им толкова трайна и прекрасна.

И понеже знаем, че не се изчерпват с 10, направихме класацията сезонна, и се надяваме до пролетта на 2012 да имаме още 10 също толкова вдъхновяващи двойки.

По традиция тази статия остава отворена за всякакви предложения от твоя страна и всичко, което отговаря на по-горните условия, ще бъде добавено в списъка, гарантираме!
 

More All fashion