Лято 2011: Най-сладките двойки на сезона

Те толкова да си подхождат, толкова да се радват един на друг, толкова симпатично, мило и любовно да показват...

Те толкова да си подхождат, толкова да се радват един на друг, толкова симпатично, мило и любовно да показват чувствата си, че ги нарекохме най-сладките двойки.

Без да знаем в каква хармония живеят помежду си, колко често правят любов или компромиси, между тях има истинска сладка привързаност, която не можеш нито да прикриеш, нито да симулираш, пък било то и с добър PR.

Избранниците в супер лятната ни класация са двойки, които поотделно сякаш нямат същия чар, който пък е породен от общата им страст, хармоничните тела или дългата им любовна връзка.

От целувката на плажа, прегръдката пред обектива на фотографите, та чак до щастливия брак и повторна сватба, най-сладките двойки в българското публично пространство винаги показват любовта си един към друг и точно това прави връзката им толкова трайна и прекрасна.

И понеже знаем, че не се изчерпват с 10, направихме класацията сезонна, и се надяваме до пролетта на 2012 да имаме още 10 също толкова вдъхновяващи двойки.

По традиция тази статия остава отворена за всякакви предложения от твоя страна и всичко, което отговаря на по-горните условия, ще бъде добавено в списъка, гарантираме!
 

Коментари: 6

A
Alisa (2011/08/11 / 11:56)
Струва ми се, че сте наблегнали на количество за сметка на качество!:) Според мен на пръстите на едната ръка се броят двойките, които могат да се нарекат- сладки, останалите са подходящи за анти сладка класация- начело с Кремена и Магърдич:)
S
shishi (2011/08/10 / 17:49)
Черната сватба е съмнителна, да :/ Много е вампирско А бебето на Дони и Нети е много сладко
M
Manuelcheto (2011/08/10 / 17:20)
Съгласна съм и с трите коментара. Особено с този за Кремена и Магърдич.
G
gmakedonska (2011/08/10 / 16:56)
Пишейки двойки на сезона се има предвид двойка на ТОЗИ сезон. На това условие отговаря само двойка №1. Наистина са сладка двойка.
S
shishi (2011/08/10 / 16:51)
Да наистина... на тяхно място трябва да се добавят Луиза Григорова и Явор Бахаров, които са толкова хубави и талантливи и двамата... без тях не може
F
fuchsia (2011/08/10 / 16:43)
мога ли да не се съглася с избора на Кремена и Магърдич Халваджиян...не ми е сладко, радвам се за тях, но в тази класация и с прехвалената черна сватба не съм съгласна:/

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia