Следва

Гривни за мъже!? Много готино и лятно!

Директно от PR-a: Момичета от цялата страна имат шанс да станат фотомодели в кастинг на Hammer Studio

Hammer Studio организира кастинг за модели, които ще вземат участие в традиционната Фотоваканция. Тази година...

Fashion преди 12 години

Това е нова рубрика, такава, в която без грам редакторска намеса ще ти даваме дневната доза ПР, която пристига на редакционната ни поща, и която сама по себе си заслужава внимание заради стилистичната, граматическата и съдържателната си стойност. Автентични остават и заглавията на прессъобщенията.

Момичета от цялата страна имат шанс да станат фотомодели в кастинг на Hammer Studio

Hammer Studio организира кастинг за модели, които ще вземат участие в традиционната Фотоваканция. Тази година уникалното събитие, което осигурява среща на моделите с фотографи от цялата страна, ще се състои от 3.09 до 11.09 в Албена.

Фотоваканция 2011 ще бъде уважена от някои от големите световни имена във фотографията - Райън Шуд и Лаурън Рандолф от Лос Анджелес, Калифорния. Те ще проведат двудневния семинар “Tableau vivant” и ще заснемат официална фотосесия със селектираните от Hammer Studio модели.

От Великобритания пък ще се присъедини и фотографът, който е достигал до всяко кътче на земята - Тимоти Алън.

Избраните модели ще се насладят на професионалното внимание и на българските фотографи от цялата страна, с които ще заснемат фотосесии на фона на красивата природа.Снимки на моделите ще участват в конкурсната програма на събитието, клубни конкурси и ще се публикуват в множество информационни сайтове и печатни медии. Престоят на момичетата и хонорар ще бъде подсигурен от организаторите на форума.За да участват в кастинга, бъдещите модели трябва да изпратят свои снимки (портретни и цял ръст), както и данни за себе си (мерки, описание и информация за обратна връзка) на e-mail [email protected].Писма и снимки ще бъдат приемани на посочения мейл до 19 август. Избрани момичета ще бъдат поканени за фототестовете на 20 и 21 август в Boutique Lounge Bar.

Оставаме прессъобщението отворено за коментари как и защо би искала да учатсваш в подобен конкурс?
 

More Fashion