Следва

Нашият седмичен плeйлист

News Екстаз в петък: Грация си признаха за Фотошоп, Вивиан Уестууд критикува стила на Кейт, Робърт Патинсън и Кирстен Стюарт с пръстени

Че жените по кориците на списанията изглеждат необикновено слаби, с необикновено равен тен и големи очи...

Events преди 12 години

От сп. Grazia признават, че са използвали „Фотошоп” на корица

Че жените по кориците на списанията изглеждат необикновено слаби, с необикновено равен тен и големи очи, знаем всички.

А за това, че Фотошоп има нещо общо, имаме своите предположения. Но не всеки ден от редакцията на списание официално си признават вината. След като граждани се свързали с Британската комисия за оплаквания от пресата, от Grazia e трябвало да дадат обяснение за тънката като на оса талия на Кейт Мидълтън. И обяснението е: те трябвало да изрежат Кейт от снимка, на която тя е хванала Уилям под ръка. За да възстановят липсващата дясна част от фигурата й, използвали огледален образ на лявата – и, без да искат, смалили талията й. Grazia твърдят, че целта изобщо не е била да направят Кейт по-слаба (тя, слава богу, няма нужда!) - но резултатът е, че дукесата изглежда пристегната с болезнен корсет.

Любопитно е, че след бунтове, пожари и разрушения хората все пак са загрижени за имиджа на Кейт. Бунт или не, британците по душа си остават поддръжници на монархията.

Вивиан Уестууд критикува стила на Кейт



Горката Кейт, отново - кралицата на британската мода се е изказала доста неласкателно за нейния стил. Уестууд, която преди време доста грубо заяви, че не харесва Кейт и не желае да прави рокля за сватбата й, сега споделя пред медиите, че изобщо не одобрява начина, по който Дукесата се облича и гримира.

Вивиан смята, че Кейт поддържа имидж на „обикновена жена”, която пазарува от среден клас марки, вместо висша мода. „Мисля, че тя трябва да бъде необикновена жена” – казва Вивиан. Най-голям недостатък тя вижда при очния грим на Кейт: „Контрастната линия около очите й седи грубо. Или трябва да носи по-опушен грим, или никакъв.”

А жертвите от бунтовете в Обединеното кралство официално са 5

Колкото и да ни вълнуват талията и очната линия на Кейт Мидълтън, в света се случват и по-важни неща. 68-годишен мъж е починал в Лондон, след като е бил наръган с нож – той е бил петата жертва от безредиците през последните няколко дни. Полицията е започнала мащабни акции за издирване на виновните, а арестуваните във връзка с безредиците са вече над 1000. Тепърва ще става ясно какво е било значението на тези събития и как ще повлияят на политиката на Острова.

Синът на Брад и Анджелина Мадокс получи първата си роля



Първо в Холивуд и в модните среди станаха популярни… бебетата. Десетки известни жени показаха пред медиите бременността и майчинството си. От Кейти Холмс до Виктория Бекъм, от Хайди Клум до Наталия Водянова, актриси и модели се снимаха за списания с малките си бебета.

Сега явно на мода е това да направиш децата си известни от изключително ранна възраст. Началото поставиха Уил Смит и Джейда Пинкет, които лансираха музикалната кариера на 10-годишната си дъщеричка Уилоу.
И Брад и Анджелина не се свенят да поставят сина си Мадокс, също на 10 години, пред камерите. Той ще бъде звездата в новия екшън филм Battling Boy, правен по комикс, в който малко момченце трябва да победи чудовище. Мадокс обожавал комикси и затова родителите му смятат, че ролята ще е идеална за него.

Излиза снимка на Робърт Патинсън и Кирстен Стюарт с пръстени…



…но тя е само катър от филма „Зазоряване, част 1”, който предстои да излезе през ноември. Ясно се виждат еднаквите сребърни годежни пръстени на прегърнатите и влюбени Робърт и Кирстен. Във филма Едуард и Бела са на меден месец.

Като имаме предвид как животът имитира киното, нищо чудно тази снимка да предвещава бъдещето. Все пак Робърт и Кирстен се влюбиха на снимачната площадка, точно когато се влюбиха и героите им Едуард и Бела. Можем да очакваме… вампирска сватба.

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.