10-те най-желани моми за женене в България

Докато медиите у нас и в чужбина не пропускат да сватосат сестрата на херцогиня Катрин Пип Мидълтън с кого ли не...

Докато медиите у нас и в чужбина не пропускат да сватосат сестрата на херцогиня Катрин Пипа Мидълтън с кого ли не на Острова и я определят като най-желаната мома сред известните британки, ние се замислихме кои биха били най-желаните дами за женитба у нас.

Оказа се, че добра партия за брак в България все още се намира, а евентуалните съпрузи биха се радвали на завиден интерес от страна на медиите, голямо влияние и разкошен светски живот.

Докато разсъждавахме по горните критерии, определихме 10 много съблазнителни неомъжени дами, като не сме спестили и причините, поради които те биха били най-добрият избор, ако си търсиш жена.

И като продължение на класацията, в понеделник очаквай и кои са най-желаните български ергени.
 

Коментари: 4

M
Manuelcheto (2011/08/13 / 11:57)
И аз съм съгласна с Realist. И още нещо - имам едни съмнения, че бюстът на Преслава хич не е неин.
C
Cherissa (2011/08/12 / 18:30)
И аз се присъединиявам към предходните мнения, това е най-абсурдната класация, само Роси Иванова е ок мисля, а най-забавно ми става, когато наричат Ели Гигова "красавица" и пр.
I
Irisun (2011/08/12 / 18:23)
Napulno sum suglasna s predishniq komentar.
R
Realist (2011/08/12 / 15:29)
Вие сигурно се шегувате!!?! Само 2-3 наистина стават, Лили Иванова не знам кой би я пожелал, а на почти всички се набляга най-вече на БОГАТСТВОТО им, хонорари, пари, наследства... Мъжете в БГ да не са някакви к***и?? Моля ви се, по-добре махнете статията и забравете, че някога сте я писали... Извинявам се за грубия език!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia