Следва

Филе от сьомга с билки

Седмичен хороскоп - 15-21 август

Време за отдих и развлечения. Очакват те завладяващи романтични приключения и горещи желания. Ако на...

Astro преди 12 години

ОВЕН

Действай смело!


Време за отдих и развлечения. Очакват те завладяващи романтични приключения и горещи желания. Ако на хоризонта за сега няма никой – не се отчайвай чувството ще дойде от там, откъдето не го очакваш. Ако вече имаш връзка не се отделяй от любимия, бъди с него навсякъде, а конфликтите решавай с мирни средства. Взетите сега решения ще имат отражение в бъдеще време – постарай се да не грешиш!

ТЕЛЕЦ

Безпокоен период с променящи се отношения!


Ту ще летиш в небесата, ту ще падаш в бездната, но може да се надяваш, че любовта ти ще стане само по-силна. По-добре прояви търпение и запази самообладание, постарай се да не провокираш конфликтни ситуации. Имаш възможност да въведеш ред в мислите и чувствата си. Наясно ли си дали те устройва сегашния живот? Ако не – нещо трябва да промениш, защото заслужаваш повече от това, което имаш сега.

БЛИЗНАЦИ

Избягвай клюки и не критикувай!


Период с повишена чувствителност, преживяване на обидите и неразбиране от околните. Всяка негативна ситуация може да се отрази на съдбата ти. Старай се да забелязваш всичко, което се случва около теб – в края на седмицата очаквай събития, които ще те подтикнат към разгадаване на отдавна измъчващ те въпрос.

РАК

Не занимавай любимия с финансови проблеми!


Не се въвличай в съмнителни сделки и ще избегнеш измама и мошеничество. Укрепи своето здраве и имунитет с добро настроение – бъди оптимист! Обърни внимание на прическата си и ще направиш облика си завършен, а индивидуалността подчертана. Правилно подбрана тя скрива външните недостатъци и може да направи лицето ти по-привлекателно.

ЛЪВ

Обострени емоции!


Невероятният ти ентнтусиазъм помита всякакви условности. Ако отношенията ти с противоположния пол не вървят потърси причината в себе си. Дали зад външната ти красота и вечно обаяние не се крие някаква неувереност в твоите сили и възможности? Понякога е необходимо да пообщуваш с нови хора, за да освежиш възприятието си и да разбереш как обичаш. Много зависи от действията и решенията ти.

ДЕВА

Живей в съгласие със себе си и другото ще се нареди!


Нужна ти е увереност в силите и възможностите. Освободи чувствата си и удовлетвори желанията си. Заниманията със спорт ще се отразят идеално на външния ти вид и самочувствие. Ако имаш амбициозни планове за преустройство в дома и промяна в семейството време е да ги осъществиш.

ВЕЗНИ

Разчитай на собствените си сили!

Всичко зависи от теб самия и не на последно място от твоето настроение и оптимизъм. Трудно ще намираш сили да противодействаш на външните влияния, а удовлетворяването на желанията е затруднено и съпроводено с опасности. Без да обръщаш внимание на неудачите продължавай да вярваш в себе си и не позволявай на никой да те обезверява. Определи симпатиите си и най-накрая избери с кой да се разделиш и с кой да останеш завинаги. Съсредоточи се във вътрешния си свят, избави се от вътрешните си комплекси, прости си за грешките в миналото.

СКОРПИОН

Среща с необичайни ситуации!


Бъди готов за непредвидени обстоятелства и култивирай в себе си жаждата за промяна. Сега те застрашава единствено нажежаване на страстите, особено ако си влюбен и упорито преследваш целта си. Толкова силни емоции и чувства, че излизат от контрол. Не прибързвай, а пресметни последствията във всички варианти и след това действай. Сподели проблемите си с приятел – не ги носи в себе си.

СТРЕЛЕЦ


Тест за честност!


Не допускай двусмислени ситуации – жизнената ти позиция трябва да е ясна за всички, с които общуваш. Избягвай съмнителни авантюри и недостойни постъпки. Можеш да укрепиш репутацията си и собствения си авторитет. Осъзнай себе си като личност и се научи да намираш равновесие между егоцентризъм и излишната саможертва.

КОЗИРОГ

Любовни отношения, които могат да преобърнат живота ти.


Твоят любим е готов да преодолее разстояния и всякакви препятствия, за да бъде с теб. Довери му се – не изпитвай ревност и подозрителност. Определени ситуации сега ще те подтикнат към дълбоки размишления. Направи вътрешна ревизия на чувствата и убежденията си. Ако още не си почивал – отиди извън граница. Пътешествай и общувай с чужденци, запознай се с други традиции и народи.

ВОДОЛЕЙ

Не игнорирай и не отлагай за после решението на възникващите въпроси!


По-добре не заблуждавай околните – не е време за блъф и психологически игри. Откажи се от всичко тайно и действай открито и честно. Напористи действия към противоположния пол и експерименти в леглото не са желателни – за теб сега са спокойните отношения, в които ти играеш водещата роля. Не се опитвай да получиш всичко веднага – нужно е търпение и внимание към дребните неща.

РИБИ

Емоционална неустойчивост и неувереност в себе си.


Отдели време за отдих и пълноценен сън! А профилактични процедури, посещение на козметик и масажист ще ти позволят да изглеждаш добре и да се чувстваш по-уверено. В личните контакти не преувеличавай значението си и ще видиш как всичко лесно ще се нареди. Погледни обективно на отношенията си и ако е необходимо предприеми промяна.

На 16 август 1958 година се ражда Мадона Луис Вероника Чиконе - поп-кралицата Мадона никога няма да остарее, макар и времето вече да се отпечатва върху лицето на звездата.
Истинска Лъвица, която и на 53 все още е много секси.
 

More from View Sofia

More Astro