Следва

Джинси под 100 долара в нова младежка колекция на Ralph Lauren

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Най-очакваният брой на Vogue за годината почти е тук и както обещаха от американското му издание, в него ще намериш пълен фоторепортаж от модната сватба на година....

All fashion преди 12 години

Натали Портман за Diorskin Forever 

Зашеметяващата актриса, въплътила изяществото на лебед, Натали Портман е безупречна в новата кампания на Dior за Diorskin Forever.

Новата формула на продукта изравнява тена перфектно и подсилва естествената красота на кожата, точно както го правят тъканите на котюр рокля.

С млечно бялата си кожа и нежната си женска красота, кой по-добре от Натали може да застане зад този продукт?!

Сватбата на Кейт Мос през обектива на Марио Тестино за Vogue САЩ



Най-очакваният брой на Vogue за годината почти е тук и както обещаха от американското му издание, в него ще намериш пълен фоторепортаж от модната сватба на година.

Супермоделът Кейт Мос и китаристът на The Kills Джейми Хинс си казаха Да! на 1-ви юли тази година, а изтънчената сватбена церемония в Southrop бе уловена от фотографа Марио Тестино, както само той може - като щастливия край на приказка за принцеси.

Карин Ройтфелд е стилист и модел на Barney's



Бившият главен редактор на френския Vogue Карин Ройтфелд подписа договор с веригата Barney's веднага след като напусна списанието и най-накрая се появиха кадри от кампанията им за есенния сезон, която е стилизирана от нея.

Както добре виждаш Карин е не само стилист, но и модел в кампанията, което никак не дразни, защото все пак, кой носи дрехи по-добре от нея?! Заедно с Карин се снимат и децата й Джулия и Владимир, както и модели като Наоми Кембъл, Даша Жукова и други.

Рекламната кампания на Prabal Gurung за есен-зима 2011



Поредната рекламна кампания за следващия сезон, която спря дъха ни, е тази на Prabal Gurung с участието на Джулиа Санър, заснета от Даниел Джаксън. Понеже рекламният бюджет на лейбъла е ограничен, тя ще достигне само потребителите на Интернет, което свъщност не е никак малко.

Музата на Никола Формичети Рик за FFW



Познат ти е от първото ревю на Никола Формичети за Thierry Mugler, след това от клипа на Лейди Гага към сингъла Born This Way, a след това от безброй модни списания.



Вярно е, че татуираният мъж изглежда облечен и без дрехи, но не можем да отречен, че с дрехи е страхотен, особено на снимките на Zee Nunes, направени за бразилското списание FFW.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.