Следва

Животът на Ив Сен Лоран в книга

Убиецът от Норвегия се връща на остров Утоя

Придружен от солиден полицейски ескорт и облечен в бронирана жилетка, Андерс Брайвик бе върнат на острова...

Events преди 12 години

Придружен от солиден полицейски ескорт и облечен в бронирана жилетка, Андерс Брайвик бе върнат на острова, където отне живота на 69 души, за да възстанови в подробности престъплението.

Подозренията на разследващите се оказали верни и той успял да си спомни много детайли, които липсват в първоначалните му показания.

Бил спокоен, но очевидно развълнуван да се върне на местопрестъплението… но не заради гузна съвест. Според полицаите, той не показал каквото и да е разкаяние за извършеното зверско масово убийство.
 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?