Следва

"Голи" нокти върху секси тен

Супер продуктът сух шампоан с овес на Klorane е тук в лимитирана серия

Това е незаменим продукт, който може да спаси и първа среща бизнес среша, и първа любовна нощ. Сухият...

Hair преди 12 години

Това е незаменим продукт, който може да спаси и първа среща бизнес среша, и първа любовна нощ. Сухият шампоан Klorane произлиза от патентована технология и уникално познание, той съчетава по неповторим начин различни микронизирани пудри с естествен произход, чието качество гарантира максимална абсорбираща способност и оптимално отстраняване при разресване.

С няколко съвсем прости думи - закъсняваш за парти, имаш непредвидена среща или будилникът не е звъннал - той е там и върши чудеса само за 2 минути. Когато се редува с традиционните шампоани, Klorane дори позволява да разредиш измиванията на косата и така да намалиш рисковете от раздразнение при чувствителен скалп, но също така да запазиш възможно по-дълго интензивността на боядисаните коси или да удължиш ефекта от сешоара… След като се нанесе създава обем, придава плътност на косата и възвръща формата на меките и мазни коси.

Лаборатории KLORANE вече 40 години поддържат революцията в грижата за косата
чрез създаването на СУХ ШАМПОАН.

За да отпразнуваме този рожден ден, Сухият шампоан с мляко от овес се предлага днес в лимитирана серия, чиято модерна визия, вярна на принципите за натуралност на марката, изтъква растителната активна съставка.

Хитро, ефикасно и много практично той бързо се превръща в незаменим жест за разкрасяване в ежедневието и трик за идеална прическа на най-великите имена.

Как да го използваш:


Много е лесен за употреба, достатъчно е да разклатиш добре и да впръскаш от 30 cm разстояние от косата, изчакай и след това разреши старателно и енергично косата, за да отстраниш пудрата.

Накратко, сух шампоан с мляко от овес е S.O.S продукта за всяка чанта, при всякакви спешни ситуации за прическа!
 

More from View Sofia

More Hair