Следва

We love: резедави сенки

Сила за живот. Великолепните ухания на Adidas събуждат мислите

Сутрешната тренировка те зарежда с енергия и подготвя тялото и ума ти за забързаното ежедневие. Душ геловете за...

Body преди 12 години

Сутрешната тренировка те зарежда с енергия и подготвя тялото и ума ти за забързаното ежедневие. Душ геловете за мъже и жени на марката adidas разкриват тайните, които тонизират цялото ти тяло.

Доброто начало на деня те зарежда с позитивна енергия. Натоварването на различни групи мускули и целия организъм зависи от типа упражнения и изисква различен начин на разтоварване.

Активните жени и мъже се нуждаят от хубав и зареждащ душ-гел за тяло, който има качества да ги накара да се почувстват добре, уверени и спокойни след спорт. Комбинирайки свежестта на душ-геловете на adidas и натоварването от тренировката, всеки може да започне деня си напълно готов.

Жените знаят, че правилният аромат в точния душ гел и горещия вълшебен душ могат да изстрелят мислите и енергията в космоса. Затова за тях от Adidas създадоха истински удоволствия за под душа.

Daily Scrub е обогатен с ексфолиращи микро перли, които правят кожата мека и нежна. Уханието е цитрусов коктейл от от грейпфрут и мандарина, подсилен с плодов аромат от праскова, круша, кайсия и маракуя. Цялата тази тръпчивост е омекотена с флорални нотки на фрезия, съчетани с комбинация от мляко, ванилия и мускус.

Fresh Boost съдържа освежаващата формула Ice complex за абсолютна релаксация на тялото и ума. Свежестта на аромата се подсилва от леките флорални нотки на момина сълза, в комбинация със зелена ябълка и киви. В основата е нежното ухание на мускус, което оставя след себе си усещане за чистота и свежест.

Full Vitality
обогатен с цитрусови масла за здрава кожа и ухание бергамот, портокал, нар, касис, ананас, мента, лавандула. Същността на Full Vitality е мирисът на момина сълза, жасмин и роза, а в основата – съчетанието на мускус, амбър и кедър.

Soft Cotton
- обогатен с овлажняващо мляко за по-добра хидратация. Богатата кремообразна формула прави кожата мека и еластична. В ароматът се усещат нотки на ябълка, касис, пъпеш, портокал, мандарина, съчетани с уханието на момина сълза, слива, роза и жасмин. В основата на уханието се долавя комбинация от сандалово дърво, амбър, ванилия, праскова и мускус.

Ще ги намериш в магазините за селективна козметика!
 

More Body