Следва

Nivea разбуни духовете с новата си кампания

We love: резедави сенки

Свикнали сме есенните тенденции в грима винаги да клонят към по-неутралните и сдържани нюанси, но какво по подходящо за сезона...

Hair преди 12 години

Свикнали сме есенните тенденции в грима винаги да клонят към по-неутралните и сдържани нюанси, но какво по подходящо за сезона от свежо и пролетно зелено, което да не ни позволи да потънем в униние по отиващите си топли дни. Обгърнем ли очите си с него, така както демонстрира Филип Лим в унисон с еко колекцията си за есен 2011, няма начин поне за малко да не се почувстваме като нежна нимфа - този грим просто крещи „чистота”. Това съвсем не го прави невинен, тъй като финия нюанс подчертава очите ни по начин, който няма как да остане незабелязан от околните - свикнали сме да виждаме такава смела употреба на сенки в предимно тъмни, опушени цветове.

Осмелим ли се да изпробваме тази ефектна визия, трябва да внимаваме очите ни да са единственият акцент. Тенът е елфически блед и матов, устните са естествени - нищо не отнема короната на резедавите сенки. Колкото до тях, нанасят се до веждите, като на клепачите цветът е наситен, докато нагоре постепенно избледнява. Ако искаме да постигнем резултата от снимките, очертаваме окото със средно син молив, който леко размазваме.



Този грим отива на всички ириси и коси, като единственото условие е да имаме чиста и подържана кожа, която така или иначе е задължително условие за красотата.
 

More from View Sofia

More Hair