Следва

Запечени праскови с мед и цедено мляко - един уникален десерт

Коте - леопард, коте - зебра

Каква порода коте харесва детето ти - коте-зебра, коте-леопард или коте на точки - имаме ги и всичките. Страшно...

All About Life преди 12 години

Каква порода коте харесва детето ти - коте-зебра, коте-леопард или коте на точки - имаме ги и всичките. Страшно забавната закачалка можеш да намериш във ViewSofia Shop и имай предвид, че всичко е леко, здраво и от естествени материиали.

Симпатичното животинче ни напомня на Чеширския котарак - важен герой от "Алиса в страната на чудесата". Закачалката има пет здрави дръжки направена е от шперплат, подходящ за деца.

А за фантазия можеш да местиш главата и опашката на котаранчо А може да я използваш и като малко рафтче за съкровища! Лесна за сглобяване и закачане.

Цена 40 лв, ViewSofia Shop, поръчай тук>>



 

More from View Sofia

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 20 часа

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 4 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.