Следва

Нашият седмичен плейлист

Българското издание на Rolling Stone прекратява излизането си. Причините са ясни

Страшните прогнози за това, че някои от списанията у нас са към края на живота си се сбъдват. Списанието икона на

Events преди 12 години

Страшните прогнози за това, че някои от списанията у нас са към края на живота си се сбъдват. Списанието икона на меломаните по света прекратява българското си издание по причини, които екипа не е скрил - лошото икономическо състояние и липсата на интерес от страна на българския потребител.

Ето и официалното писмо на ръководството, което получихме на редакционната ни поща:

"С огромно съжаление ви съобщаваме, че списание Rolling Stone прекратява излизането си на български език. В продължение на две години целият екип на изданието работи с огромно желание и вложи много труд, енергия и професионализъм, за да създаде продукт, който отговаря на високите стандарти на световната марка.

Поради неблагоприятния икономически климат в България, издателите прецениха, че не могат да продължат издаването на списанието. Надяваме се скоро да настъпят по-добри времена за целия медиен пазар в страната ни."


Твърде вероятно е следващото прекратено печатно издание да не закъснение.


 

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.