Следва

Първа есен

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Карл Лагерфелд интервюира бившият главен редактор на френския Vogue Карин Ройтфелд, която в момента ...

All fashion преди 12 години

Карин Ройтфелд искрено и лично пред Лагерфелд за списание Interview

Карл Лагерфелд интервюира бившият главен редактор на френския Vogue Карин Ройтфелд, която в момента се занимава основно със стайлинг и консултации и не сприра да бъде във фокуса на всеки моден обектив (основно заедно с Лагерфелд), макар и дейността й да не е съвсем ясна в момента.

Друго обаче е ясно - тя има какво да каже, благодарение на дългогодишния си опит. Това е и темата на интервюто, което Лагерфелд взима от нея за новия брой на американското списание Interview.  Целият изключително интригуващ разговор за работата й с най-известните лица в модата можете да прочетете тук.

Givenchy есен-зима 2011 в две спиращи духа видеа

Обожаваме зимната кампания на Givenchy, заснета от Mert&Mercus, както и първия парфюм, дело на Рикардо Тиши за модната къща, за който ти споменахме, че излиза на пазара през септември преди известно време.

Видеото е съвсем ново и всъщност е рекламата към Dahlia Noir, заедно с Мариакарла Босконо - дългогодишната муза на Рикардо.
 



Втората кратка лента отразява заснемането на есенно-зимната кампания на марката и отново включва Мариакарла, но този път в допълнение с Наталия Водянова, Кристен Макменъми и Наоми Кембъл.




Анна Делло Русо с малка колекция за Macy's




Кой би повярвал, че Анна ще загърби най-луксозната мода и ще се втурне да стилизира и консултира своя собствена капсулна линия за лейбълът на американския гигант Macyc's - INC. В кампанията откриваме самата Делло Русо до Каролина Куркова, облечени в иначе интересни дрехи, сред които къси шейсетарски палта, палто от еко кожа с косъм и няколко коктейлни рокли. Интересното в цялата ситуация е, че това е high street марката на Macy's, чиито цени варират от $30 до $139, а всички знаем, че Анна е заклет враг на трицифрените суми.

Жизел за i-D pre-fall 2011



Абсолютно не е възможно някога да ни омръзне да гледаме Жизел Бюндхен, просто защото е очарователна. Тя е на една от кориците на есенния брой на i-D, а кадрите, които открихме с нея вътре са страхотни, виждате сами.

Vogue Париж, септември 2011



Да, много интересен избор на корица от страна на Емануел Алт, при все, че това е първата й септемврийска такава, но трябва да признаем, че новият главен редактор на френския Vogue успя да ни изненада и заинтригува. На корицата виждаме Шарлот Казираги, принцесата на Монако, четвърта по ред в опашката за трона на монархията и внучка на Грейс Кели. Е, можем да кажем, че би се похвалила с доста повече от който и да е модел, достоен за корица, не мислите ли?

More All fashion