Следва

News Екстаз във вторник: Даниел Радклиф съжалява Роб Патинсън, Българско уиски уби туристи, Кейт Мидълтън вдъховява анорексички

Защо да прочетеш „Млада на всяка възраст” от д-р Надя Волф

Няколко причини да прочетеш тази не само много полезна, но и завладяващо написана книга...

Books преди 12 години

Няколко причини да прочетеш тази не само много полезна, но и завладяващо написана книга:

Защото прецизно разглежда характерните здравословни проблеми за всяко десетилетие от живота на жената, от 20 до 70-годишна възраст.

Защото
комбинира техники от билколечението и китайската медицина със съвременни медицински похвати, които да ни поддържат млади и здрави.

Защото
е пълна с практични съвети, които ни гарантират вътрешно равновесие и по-красива външност чрез подобряване на здравословното състояние.

Защото
ни показва, че независимо дали сме 30 или на 60 години, можем да изглеждаме добре и да се справим сами с физическите и психически неразположения.

Защото на д-р Надя Волф са се доверявали множество знаменитости (включително Никола Саркози), а сега от знанията и опита й можем да почерпим и ние.
 

В „Млада на всяка възраст” доктор Волф се позовава на китайската традиционна медицина, комбинирана със западни методи. В книгата се описва най-правилният начин да поддържаме жизнената си енергия, така наречената „чи”, която се променя в зависимост от външни фактори във всеки един момент. Пресявайки методите на древния китайски лечител през призмата на модерната медицина, авторката дава съвети за това как жената да поддържа духа на младостта, независимо от напредващата възраст.

Доктор Надя Волф е известна с легендарната си способност да отгатва заболяванията от пръв поглед и се радва на необикновена популярност във Франция. Сред френските й пациенти са известни личности като Джони Холидей, Валери Жискар д’Eстен, Никола Саркози и немалко други.

Издателство Колибри,
Цена 14 лв.

More from View Sofia

More Books