Следва

Бившата съпруга на Данчо Динев създаде колекция рокли

Директно от PR-a: "Есил Дюран отказва да остарее "

Фолкпевицата, една от малкото в бранша, която не крие възрастта си, прави всичко възможно, за да запази...

Лица преди 12 години

Това е рубрика, такава, в която без грам редакторска намеса ще ти даваме дневната доза ПР, която пристига на редакционната ни поща, и която сама по себе си заслужава внимание заради стилистичната, граматическата и съдържателната си стойност. Автентични остават и заглавията на прессъобщенията.

Есил Дюран отказва да остарее

Фолкпевицата, една от малкото в бранша, която не крие възрастта си, прави всичко възможно, за да запази по-дълго време красотата си. Въпреки, че наскоро чукна 42 години, Есил не се предава, а влага усилия и средства, за да изглежда млада и свежа. Последната козметична новост, на която даровитата певица се подлага е така наречената „Терапия на Мадона”, станала хит сред родните знаменитости. Става дума за популярната процедура Intraceuticals, при която чрез кислородна струя хиалуроновата киселина прониква в кожата и по този начин тя става гладка, опъната и блестяща. „Не се срамувам от бръчките си, приемам всяка като част от моята история. Това е живота ми и аз си го обичам. Харесвам се такава, каквато съм, но признавам си – възползвам се от новостите, които предлага козметичната индустрия. Напълно се доверявам на екипа професионалисти от Jewel skin clinic, които са винаги в крак с актуалните тенденции и знаят тайната на младостта. В шоубизнеса няма милост - трябва да изглеждаш фантастично!”



Освен грижата за лицето, Есил не пренебрегва и фигурата си. В това могат да се убедят всички като видят стегнатото й тяло в последния клип на певицата към песента „Излишен”, който тя засне тези дни на морето. Чаровната изпълнителка споделя откровено, че дължи изваяните си форми на работата. Есил сама се грижи за домакинство и кариера, не разчита на помощ при отглеждането на сина си. „Не ми остава време за мързелуване, всичко правя сама и така поддържам едни и същи килограми. Когато мога спортувам или се подлагам на антицелулитни процедури с най-новата технология Vela Shape.”
 

More Лица