Следва

Коктейл "Белини" с праскови

Мис България - голота плюс титла или защо нашите момичета са все по цици, а по света не е така

Мис България с голите снимки...

Celebrities преди 12 години

Не може подсъзнателно да не си регистрирал, че титлата Мис България в годините обикновено се свързва с голите снимки на носителката си, обикновено гордо анонсирани от някой от издателите на еротични списания у нас. Все едно дали е бил спазван или не санитарния минимален срок за подобни участия, да речем една година след получаването на короната, някак странно праволинейно в годините почти всички девойки са се изредили в силно фотошопирани сесии, напъчили коя каквото си има, или се е сдобила.

Няма лошо, до една девойките са били пълнолетни по време на акциите, не се сещаме дали имаше 18 само за Бургазлиева, която поради голи снимки не можa да отидe нa Мис Свят през 2002-ра.

Сега, като погледнем галерията, първият въпрос, който си задаваме е защо им е нужно? Както се казва, щом си Мис сигурно си хубава, имаш лице и тяло - мечта за много момичета, би било чудесно да останеш загадъчна и скъпа и да се оставиш да ти завиждат и заради дозата тайнственост около теб. Какво те бута да си покажеш дупето на целокупния народ? Все пак хонорарите в еротичните списания не са космически. Всяка фолк-певица в момента изкарва на вечер по толкова.

Следващ въпрос: означава ли проследената от нас тенденция, че титлата върви в 80% от случаите с гола сесия, примерно защото това е налагано от организаторите. Или пък, че ако става въпрос за цена, защото всичко си има цена, това я вдига. Или може би така проверено се подхранва интереса към младите носителки - короната си е е корона, но същественото е друго.

Трети въпрос, но не последен - защо нито една друга мис по света, нито дори албанската, не може да "се похвали" с голи снимки. Всички мис са хубави, нашите не са по-различни от останалите с нищо. Само че нашите лъщят напращели в списания за големи, а американки, италианки, шведки и румънки - не.

Дали не е особеност на родния ландшафт - малко хора, още по-малко платежоспособни, стеснен пазар, голяма конкуренция.

Въпросите ни нямат за цел да им бъде отговорено тук и сега.

Още повече, че в правилото има и няколко златни, даже платинени заради редкостта си, изключения. Никога не сме виждали напърчена по анатомия Жени Калканджиева например.


Жени Калканджиева "Мис България" 1995, Ромина Андонова "Мис България" 2010

Ромина Андонова - Мис България 2010 и Ваня Пенева - съвсем прясната носителка - също, но пък времето е пред тях. Доста дискретно звучи и Ивайла Бакалова.

Някои от показаните пък никога не са се демонстрирали дибидюс, на тях им сложихме като етикет дискретното "полусъблечени".

Приятно гледане! Нищо, че избраните кадри са от по-меките като вариант.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.