Следва

Моден двубой на седмицата - дантела в горещо лято или дантела в началото на есента. Кой я носи по-добре

Край на конкурса "Моите любими бели неща" На финала: Egosiastic

Любимите бели неща на блогърката Egosiastic разгледай в галерията горе. А преди да обявим безспорният...

Fashion преди 12 години

Символично, макар и още да носим късите рокли на цветя и белите памучни топове, слагаме края на лятото с финала на конкурс Моите любими бели неща, с който ViewSofia те провокира за пореден път!

Този път искахме от теб да си разровиш гардероба, чекмеджето, където държиш най-специалното бельо, шкафа с любимите обувки и всички кутии с бижута и грим. Искахме да намериш най-готините бели дрехи и предмети, да ги снимаш и да ни разкажеш за тях.

Наградата си струваше усилието, защото е мечта на всеки - най-хубавата бяла усмивка, направена от ръцете на един от най-добрите стоматолози в София - д-р Павел Панов, но най-големият ефект от тази надпревара бе в твоя гардероб, защото успяхме да върнем спомените за някои отдавна забравени красиви бели неща.

На финала на играта, която приключи в неделя, отиват най-добрите и най-вдъхновяващите избрани бели находки, които са ни подействали така, че ей сега на момента да искаме да намерим същото сако, на същата цена или да рециклираме добрите стари бели джинси и да ги носим от тук до края на есента.

Любимите бели неща на блогърката Egosiastic разгледай в галерията горе. А преди да обявим безспорният победител, избран от екипа на ViewSofia в понеделник 29 август, всички финалисти ще получат специално място на страниците на ViewSofia всеки ден до края на тази седмица.
 

More Fashion