Андрей Кончаловски ще представи в София новия си филм

Дом на киното, в партньорство с „Жокер Медия” и Руския културно-информационен център, не само организират панорама на известния руски режисьор...

Дом на киното, в партньорство с „Жокер Медия” и Руския културно-информационен център, не само организират панорама на известния руски режисьор Андрей Кончаловски, но и дават възможност на почитателите му лично да се срещнат и разговарят с него. Това ще се случи на 7-ми септември от 19 часа, преди прожекцията на предпоследния му филм „Лустро”, проследяващ живота на младо момиче, което сменя родния си миньорски град с Москва, където мечтае да пробие като манекенка.

На следващия ден, отново в 19 часа, е ще се състои и събитието, което е основна причина за посещението на режисьора, а именно премиерата на най-новия му филм „Лешникотрошачката 3D”, в който участват Джон Туртуро, Юлия Висоцка и малката сестра на Дакота Фанинг, Ел. Критиците предвещават касов успех и не без основание се смята, че лентата ще участва в следващата надпревара за Оскар. Следващите филми в програмата обхващат цялото му творчество, от 60-те години до днес.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.