Следва

София: Поетики

News Екстаз в четвъртък: Меган Фокс се трансформира, Стив Джобс напуска Apple, Ирина Шейк се смята за умна, Емануел Алт не харесва всяка голота

Звездата от „Трансформърс” е твърдо решена да промени живота си към по-добро...

Events преди 12 години

Меган Фокс се трансформира

Звездата от „Трансформърс” е твърдо решена да промени живота си към по-добро. Ето защо смята да премахне известната си татуировка, изобразяваща Мерлин Монро, тъй като й носела лош късмет. „Те е негативен образ - била е нещастна и е страдала от биполярно разстройство. Не желая да привличам подобна отрицателна енергия в живота си”, споделя тя пред италианската Amica.

Освен това, актрисата осъзнала, че жестоката й диета, състояща се единствено от плодове и зеленчуци, й е навлякла толкова критики и здравословни проблеми, така че смята отново да започне да консумира захар, хляб и мазнини, които дълго е избягвала. Браво на Меган!

Емануел Алт не одобрява самоцелната голота




Главната редакторка на френския Vogue заяви в интервю, че се чувства объркана от „любовта на списанието към голотата”. Ние пък се чувстваме леко объркани от това й изявление, предвид факта, че за никой в модната индустрия голите снимки не би трябвало да представляват проблем, особено ако той е основна част от въпросния бизнес.

И все пак, Емануел споделя, че всъщност обожава разсъбличането, тъй като е французойка, но не и когато то носи сексуално послание. „Аз просто уважавам жените. Тези момичето имат родители, които гледат списанието”. Тук вече я разбираме.

Стив Джобс слиза от трона на Apple




Стив Джобс подаде оставка от поста изпълнителен директор на Apple, фирмата, която той основава преди цели 35 години с помощта на двама съдружници, и която редефинира понятията за технология (и стил…). "Винаги съм казвал, че ако един ден не мога да изпълнявам своите задължения и да отговарям на очакванията като директор, ще съм първият, който ще ви уведоми за това. За жалост, ето че този ден дойде", споделя той, предизвиквайки паника у хората, инвестирали милиони във фирмата.

Другата лоша новина е, че най-спряганата причина за оттеглянето му отново е здравна - говори се, че ракът на панкреаса, който той пребори преди години, е довел до необратими нарушения в организма му. Искрено се надяваме всичко да се развие добре.

Ирина Шейх не се смята за глупава




Красавицата, известна не само с перфектната си фигура, но и с връзката си с футболиста Кристиано Роналдо, отказва да приеме общественото мнение, заклеймяващо манекенките като глупави. Тя твърди, че модният бизнес е доста сериозен и момичетата често инвестират парите си правилно, което ги правело повече бизнес дами, отколкото тела, показващи дрехи и природни дадености.

„Аз съм много умна и имам голям екипи от хора, които се грижат за състоянието ми. Все още не купувам злато, предпочитам да го получавам във вид на подаръци”. Впечатлени сме…

 

 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?