Следва

Анкетата на ViewSofia: С какво би експериментирала що се отнася до грима

Breathtaker: Виолетови очи

За да го постигнем, трябва да отговаряме на едно условие - безупречна кожа, тъй като всички зачервявания и...

Hair преди 12 години

Забелязахме този грим на есенното дефиле на Narciso Rodriguez (Нарцисо Родригес) и действително останахме без дъх. Вероятно не съществуват цвят или форма очи, които да не могат да изглеждат зашеметяващо с мистичните лилаво-морави сенки, стига да знаем как да ги нанесем. Ефектът е драматичен, без да е натрапчив, затова и не е строго резервиран за вечерни излизания.

За да го постигнем, трябва да отговаряме на едно условие - безупречна кожа, тъй като всички зачервявания и несъвършенства се подсилват двойно от лилавите нюанси. Лек и качествен фондьотен е достатъчна основа, на която да изрисуваме подобен магичен поглед.

За целта имаме нужда от две неща – виолетов молив, с който очертаваме цялото око, размазвайки го леко с фантастичната четчица на двойния молив за очи на Estee Lauder Double Wear Stay-In-Place Eye Pencil, защото се нанася удивително лесно. Продължаваме със сенки на горния клепач, но без да стигаме чак до веждите.

Що се отнася до спиралата, ако съвсем не можем без нея, нека да бъде само един пласт.

Когато очите ни са толкова експресивни, устните ни трябва да мълчат. Червило в естествен нюанс ни върши перфектна работа - нанасяме го с пръсти, за да постигнем ефекта на много целувани устни. Вече сме готови да хипнотизираме.

More Hair