Следва

Стрийт стайл вдъхновения

Край на конкурса "Моите любими бели неща" На финала: Калина Петкова

На финала на поредната игра на ViewSofia, която приключи в неделя, отиват най-добрите и най-вдъхновяващите...

Fashion преди 12 години

На финала на поредната игра на ViewSofia, която приключи в неделя, отиват най-добрите и най-вдъхновяващите избрани бели находки, които са ни подействали така, че ей сега на момента да искаме да намерим същото сако, на същата цена или да рециклираме добрите стари бели джинси и да ги носим от тук до края на есента.

Любимите бели неща на Калина Петкова разгледай в следващите кадри. А преди да обявим безспорният победител, избран от екипа на ViewSofia в понеделник 29 август, всички финалисти ще получат специално място на страниците на ViewSofia всеки ден до края на тази седмица.

Ето и представянето на Калина:

Изпращам ви моята селекция на любимите ми 5 бели неща.

Когато прочетох за конкурса ви, си спомних за един мой бивш колега, който казваше всяка сутрин на една колежка вместо "Добро утро" - "И ето идвам аз, целият в бяло", независимо с какво беше облечен :).

В бялото има едно очарование и класика, достойна да се конкурира с вечния черен цвят.

И макар че според предписанията на експерти по цветовете аз не трябва да нося нито един от двата цвята, раздялата ми с бялото, за разлика от черното е немислима. Вижте защо в приложения файл.

1. Часовник CK
(на снимката горе)

Историята: подарък ми е от любимия мъж при първото ни пътуване в Португалия, няколко месеца след като се роди дъщеря ни. Всички суеверия за раздяла между влюбени, когато си подаряват часовници останаха на заден план, когато го видях – изящен, елегантен, различен. И като повечето модерни неща по-скоро аксесоар, отколкото практична вещ, защото изчистеният му дизайн прави показването на точно време леко затруднително.

2. Ризата Sisley



Историята: купих си я скоро след като разбрах, че съм бременна. Свободно падащата й кройка ми позволи да бъда елегантна дори в последните месеци на втората ми бременност. Панделката на врата може да се завързва небрежно или пък кокетно в зависимост от случая. Аз обичам да я нося и с вдигната яка.

3. Обувките Celine



Червени, с бял ток. Харесва ми, че напомнят копитце на конче, за да пристъпвам уверено, където и да съм. Освен белия ток с изящно извито капаче, красив бял акцент са и носовете.
Историята: поръчани он-лайн, идеално пасващи на крака ми и носени само веднъж – на рождения ми ден миналата година. Ако не бяха белите акценти това просто щяха да бъдат едни червени обувки на Celine. Всъщност, избрах ги в тази селекция, защото именно белите токове ме накараха да ги купя.

4. Блуза Stefanel



Лежерна, със свободно падащо деколте, прозрачна, с райета от самия плат.
Историята: имах подобна на Capasca, която носех почти непрекъснато, но тази достойно я замести.

5. Рокля Massimo Dutti



Много лятна, романтична и лежерна.
Историята: От 1 разпродажба съвсем скоро. Първото й сефте беше на погачата на сина ми, когато я комбинирах с кафяв кожен колан със сребърни елементи и леки бежови пантофки. Съчетанието на памук и дантела позволява всякакви комбинации в зависимост от аксесоарите.
 

More Fashion