Следва

Да си припомним: Има ли живот след отпуската и как да се справим с него

Дева на ръба да срещне нова любов, а умиротворение и спокойствие очакват Везните тази седмица

Първа седмица след отпуск, нов месец в годината, нов сезон и нови планове. Такива периоди са важни в живота ни...

Astro преди 12 години

Първа седмица след отпуск, нов месец в годината, нов сезон и нови планове. Такива периоди са важни в живота ни, затова виж как стартираме месеца в седмичната ни прогноза:

Овенът
може да го обземе чувство на умора и безполезност, както и усещане за самота и липса на доверие в близките хора. Това е труден период, в който само положителното мислене ще ти помогне да издържиш на напрежението. Телците са скромни тази седмица - малко безделие не е излишно, но пък то ражда пороци. Близнаците ще са много спокойни, но атмосферата около тях се очаква да е все празнична. Ракът ще има изблици на бунтарство и мнението на околните няма да е от особено значение. За Лъва прогнозата е благоприятно време за интелектуално развитие. Девите трябва да спрат да се ровят в миналото, така животът им ще им се стори по-хубав, определено.

Умиротворение и спокойствие очакват тази седмица Везните, а Скорпионът ще се радва на свободното си време! Стрелците трябва да внимават какво и пред кого говорят, защото резките промени в настроението им могат да развалят добрата им репутация. За Козирогът настъпва лидерски период, а Водолеите ги завладяват романтични импулси.

Рибите са най-въодушевени тази седмица, а ентусиазмът им е толкова заразителен, че всички покрай тях ще са непременно щастливи.

Пълната прогноза чети в каре Хороскоп.
 


Супер моделът Клаудия Шифър, зодия Дева, демонстрира какво очаква представителите на този знак през седмицата 29 август  - 4 септември.
 

More Astro