Следва

Цветовете на есента: Синьо, като на кралица

Кукленски мечти

Jottum е верига прекрасни детски дрешки от Дания. Автор на колекциите, всички до една вълшебни и с...

Shopping преди 12 години

Jottum е верига прекрасни детски дрешки от Дания. Автор на колекциите, всички до една вълшебни и с първокласно изработка, е дизайнерката Анки Грутхоф.

В началото на кариерата си тя работи като дизайнер на костюми за театъра и операта. Влиянието на тези години все още се усеща в колекциите й дрешки за деца.

Като дете, расло в семейство, в което всяко пени е било важно, тя започва да шие дрехи, за които само мечтае в детството си. Прекрасни, елегантни рокли, костюмчета и отделни артикули от най-фини платове и с уникални кройки и звучене, истински одежди за принцове и принцеси.

Днес Jottum е марка, позната в целия свят, прочута заради дизайнерските си облекла за деца от най-висок клас. Феновете й се простират от Амстердам до Пекин, от Милано до Лондон и Ню Йорк. Дрешките се продават в най-добрите бутици за детска мода по света, както и в най-престижните универсални магазини в целия свят.

И понеже е вярно, че датската марка за деца и до днес сбъдва мечти, предлагаме ти един бутиков разкош в розово на Jottum, изработен от сърце и душа по най-вълшебния начин за малки принцеси на 2 години. Блузката е с копчета на гърба, има кръгла, кукленска, якичка и дълги ръкави с копче долу.

Ако обичаш този тип съвършенство и има кого да научиш на същата страст, твоето място е ViewSofia Shop>>

20 лева.
 

More from View Sofia

More Shopping